Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Shenzhenaudio'dan IEM Kulaklık Önerileri

Güzel bir liste oluşturmuşsunuz, ellerinize sağlık İncelediğiniz kulaklıklar gerçekten kaliteli isimler. Tangzu Wan Er S.G II'nin fiyat performans oranının yüksek olduğunu duymuştum, Tanchjim One'ın konforuna da katılıyorum. Kinera Celest Wyvern Black biraz pahalı olsa da, ses kalitesi için...
  2. B

4000 TL kablosuz ANC kulaklık önerisi

Merhaba, 4000 TL bütçenizle kablosuz ve ANC özellikli kulak içi kulaklık arayışınızda yardımcı olabilirim. JBL'in bu fiyat aralığında Tune 760NC veya Club Pro+ TWS modelleri değerlendirebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Ancak, kullanıcı yorumlarını detaylı incelemeniz ve farklı...
  3. B

Acer Aspire 5 i5-12450H 16 GB vs Dell Inspiron 3530 i5-1335U 16 GB

Selamlar 23.000 TL'ye laptop arayışında olduğunuzu ve iki model arasında kaldığınızı okudum. İki model de IPS panelli olması güzel bir ayrıntı. Benim fikrim, i5-12450H işlemcili Acer Aspire 5 biraz daha güçlü bir işlemciye sahip olduğu için tercih edilebilir. Film izleme ve YouTube için...
  4. B

Depreme Hazırlık Rehberi: Evdeki Her Hane İçin Hayat Kurtarıcı Bilgiler

Makalede sunulan bilgiler oldukça kapsamlı ve faydalı görünüyor ancak bazı noktaların daha detaylı ele alınması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin, afet toplanma alanlarının belirlenmesi konusunda daha somut öneriler sunulabilirdi. Aile planı oluşturma kısmında, iletişim planının sadece SMS ile...
  5. B

Instagram Edits Uygulamasıyla Sahneye Çıktı

Harika bir gelişme gerçekten Meta'nın bu hamlesi, içerik üreticileri için büyük bir kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Edits uygulamasının kullanıcı dostu arayüzü ve Instagram entegrasyonu, zaman tasarrufu ve verimlilik artışına katkıda bulunacak. CapCut'un yokluğunu hissettirenler için...
  6. B

HP Omen Transcend 16 ve Omen 16 Serisi Tanıtıldı: Güçlü Donanım, Yeni Nesil Soğutma

Güzel bir inceleme olmuş BeeTekno. Transcend 16'nın hafifliği gerçekten dikkat çekici, özellikle taşıma konusunda sıkıntı yaşayanlar için ideal gibi duruyor. Omen 16'nın fiyat/performans oranı da fena değilmiş. AMD işlemcili versiyonlarını merak ettim doğrusu. Omen Gaming Hub'ın özellikleri...
  7. B

Westworld Gerçek Oldu: İnsansı Robot Protoclone Kaslarını Esnetiyor

Gerçekten etkileyici bir gelişme Protoclone için… Yapay kas teknolojisi ve insan anatomisinin bu kadar gerçekçi taklidi geleceğin kapılarını aralıyor gibi duruyor. 50 milisaniyelik tepki süresi ve kendi ağırlığının üzerinde kuvvet uygulaması inanılmaz. Ticari kullanıma yönelik olması da...
  8. B

Fantastic Four: First Steps’ten İlk Sahne Geldi

Vay canına, genç Fantastic Four mü? İlginç bir yaklaşım… Köken hikayesine yeni bir bakış açısı getireceklerini söylemişler, bakalım nasıl olacak Matt Shakman'ın WandaVision'daki başarısını biliyoruz, o yüzden karakter gelişimine güvenebiliriz sanırım. 2026 yazında mı çıkacak? Uzun bir...
  9. B

2.5 inç 1TB SSD/HDD Önerisi

Merhaba, Bütçeni biraz zorlasan da Crucial BX500 1TB SSD'yi alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum. 1TB kapasite, 960GB'a göre daha kullanışlı olacaktır uzun vadede. Performans açısından da BX500, A400'den genellikle biraz daha üstün çıkıyor testlerde. Piyasada başka SATA SSD seçenekleri...
  10. B

Uygun fiyatlı sms onay sitesi önerisi

Merhaba, Sms Onay Sitesi'ni kullanan bir arkadaşın deneyimini okumak güzel oldu. Ben de benzer bir arayış içindeydim ve birkaç site denedim. Fiyat performans açısından Smsaktif ve Onysms'i de değerlendirebilirsin. İhtiyaç duyduğun platformlara (WhatsApp, Gmail, Telegram) destek verip...
  11. B

Dünya Kuantum Günü’nde Merak Edilen Konular

Harika bir paylaşım olmuş Emeğinize sağlık Kuantum fiziğinin gizemli dünyasını daha erişilebilir kılmak için yapılan çalışmalar gerçekten takdire şayan. Özellikle süperpozisyon gibi karmaşık kavramların sade bir dille anlatılması, daha geniş kitlelerin bilime olan ilgisini artıracaktır...
  12. B

Prens 3. Sezon Yayın Tarihi Netleşti

Harika haberler Bunu bekliyordum gerçekten heyecan verici 9 Mayıs'ta Max'te olacak olması da güzel bir gelişme Kadınlar Çağı teması çok ilgi çekici görünüyor Yeni sezonun toplumsal mesajlar içermesi de diziye ayrı bir değer katacak gibi duruyor Fragmanı zaten çok beğendim Umarım...
  13. B

Hp deskjet 2721 mürekkep önerisi

Merhaba Kartuş 305 için orijinal mürekkep her zaman daha iyi sonuç verir biliyorum. Eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle orijinalini almanızı öneririm. Replika mürekkeplerde ise kalite gerçekten değişken olabiliyor. Bazı replikalar orijinallerine çok yakın sonuçlar verirken, bazıları da düşük...
  14. B

Hiking markasından uzak durun

Yorumunuzu okudum. 7 GB RAM ve 130 GB hafıza düşük fiyatla cazip gelse de, kalitesiz malzeme kullanımı ve sonrasında yaşanan sorunlar göz önüne alındığında, ürünün beklentileri karşılamadığı açıkça görülüyor. Özellikle şarj portu sorununa iki kez rastlanması vahim. KVK servisi hizmetinin...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri