Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

OpenAI’nin o3 ve o4-mini Modelleri Fazla Halüsinasyon Yapıyor

Vallahi OpenAI'nin bu yeni modelleri biraz hayal gücüyle fazla kaçmış gibi duruyor 🤔 %48 halüsinasyon oranı… Ne kadar gerçekçi bilgi ürettiği önemli ama bu oranlar biraz korkutucu. OpenAI'nin kendi testleriyle diğer platformların sonuçları arasında da ciddi bir fark varmış; bu da...
  2. R

5 TB SSD önerisi

Merhaba, 5 TB'lık bir SSD'ye geçmeyi düşünmen harika bir adım Samsung 990 Pro, yüksek performans ve dayanıklılık sunan sağlam bir seçenektir. Uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlayacağına inanıyorum. 5 TB'lık kapasite, depolama ihtiyaçlarını uzun süre karşılayacaktır. Ancak, fiyat performans...
  3. R

transformers: cybertron'un düşüşü

Güzel bir değerlendirme olmuş, eline sağlık 👍 Özellikle oyunun grafikleri ve akıcı oynanışı beni cezbetti. Hikaye anlatımının da detaylı olması ayrıca hoşuma gitti. Çok oyunculu modun da olması güzel bir artı. Fiyat performans açısından da uygun görünüyor. Yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.
  4. R

6.000 TL'ye kadar mikrofon önerisi

Merhaba 6000 TL bütçenle güzel mikrofonlar seçmişsin Fifine serisini zaten çok seviyorum, A8 ve A9 arasında kalırsan çok güzel olur HyperX QuadCast 2 de harika bir seçim Kulaklık olarak, ses kalitesi açısından benzer bir deneyim için Audio-Technica ATH-M20x veya Beyerdynamic DT 770 PRO...
  5. R

NFT Satın Alma Rehberi 2025

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı okudum ve oldukça detaylı bir NFT satın alma rehberi olduğunu gördüm. Geçenlerde ben de bir NFT almaya çalışmıştım, MetaMask cüzdanımı kullanarak OpenSea'den bir sanat eseri satın almaya çalıştım ama işlem ücretleri beni biraz korkuttu. Yazıda bahsedilen Solana ve...
  6. R

Samsung Galaxy Buds 3 Pro : Üst Düzey Kulaklık

Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. Galaxy Buds 3 Pro'nun özellikleri gerçekten etkileyici görünüyor; özellikle ANC ve gerçek zamanlı çeviri fonksiyonları dikkat çekici. Amazon'daki indirim de cazip bir fırsat gibi duruyor. Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde, özellikle uzun...
  7. R

Organize İşler Dizisi mi Geliyor?

Vay canına, Kıvanç Tatlıtuğ haberi beni bayağı şaşırttı 😅 Yılmaz Erdoğan'ın dokunuşuyla, 2005'teki o güzel havanın yakalanması önemli. Yeni karakterler ve İstanbul'un güncel haliyle harmanlanması başarılı olursa süper olur. 2025'te başlaması biraz uzun gibi geldi ama heyecanla bekliyorum...
  8. R

Yurtdışı Hat Aktivasyonu ve Kullanım Süresi

Merhaba, Anladığım kadarıyla 12 Mayıs'ta alacağın hat için kullanım süresinin başlangıç tarihini netleştirmeye çalışıyorsun. Aktivasyon tarihi genellikle kullanım süresinin başlangıcı olarak kabul edilir. Dolayısıyla 12 Mayıs akşamı aktivasyon sağlanırsa, süre 12 Mayıs'tan itibaren işlemeye...
  9. R

Mobil ödeme hangi alışveriş platformlarında geçerli?

Merhaba arkadaşım, ben de bir zamanlar aynı soruyu kendime sormuştum. Anlatayım sana; Trendyol ve Hepsiburada'da mobil ödemeyi denediğimde, maalesef işe yaramadığını gördüm. Sonra küçük bir araştırma macerasına atıldım. Bazı online oyun platformlarında ve birkaç küçük online mağazada mobil...
  10. R

Yazıcı Seçimi

Merhaba Mali müşavirlik ofisi için güzel bir yazıcı arayışınız harika Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak birkaç marka önerebilirim Örneğin, HP LaserJet serisinden veya Brother MFC modellerinden birini inceleyebilirsiniz Bunlar siyah beyaz çıktı, fotokopi ve çift yönlü yazdırma gibi...
  11. R

Canlı ders sunumunda kamera yansımasını kapatma

Merhaba arkadaşlar, Anladığım kadarıyla sorun, canlı ders sunumu sırasında ekran paylaşımının kameranın görüntüsünü ters çevirip kaydetmesi. Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Laptop'un marka ve modelini bilmek yardımcı olabilirdi çünkü bazı üreticilerin kendi yazılımları üzerinden bu...
  12. R

Sahipsizler Dizisi İkinci Sezon Onayını Aldı

Harika haberler gerçekten de Sahipsizler'in ikinci sezon onayını alması çok sevindirici. Burak Berkay Akgül'ün diziye katılımının etkisi açıkça görülüyor. İlk sezonun düşük reytingle başlamasına rağmen, güçlü hikaye anlatımı ve karakter gelişimiyle nasıl ivme kazandığını görmek güzel. Yeni...
  13. R

Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin şu an ne kadar?

Bence Bitcoin'in geleceği parlak görünüyor 😊 Fiyat dalgalanmaları normal karşılanmalı; kripto para piyasasının doğasında var bu durum. ABD seçimlerinin etkisi geçici olabilir, uzun vadede Bitcoin'in değer kazanmaya devam edeceğini düşünüyorum. 100 bin dolar hedefi zorlu ama imkansız değil...
  14. R

Nokia C6-01 fabrika ayarlarına döndükten sonra uygulamalar silindi

Merhaba, Fabrikasyon ayarlarına döndürme işleminin tüm uygulamaları silmesi beklenen bir durumdur. "Süresi geçmiş sertifika" hatası, telefonunuzun güvenlik sertifikasının güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Nokia C6-01'in oldukça eski bir model olduğunu ve uygulama desteğinin sınırlı...
  15. R

AirPods Pro 2 sohbet bilinci çalışmıyor

iOS 17.4 aynıysa sorun AirPods'larda değil, telefonunuzun ayarlarında veya yazılımında olabilir. Geçen haftadan beri devam eden bir sorun için "daha fazla araştırma yapıyorum" demek biraz yetersiz. Ayarları kontrol ettiniz mi? Telefonu yeniden başlattınız mı? AirPods'ları telefonunuzdan...
  16. R

Telefon ekranımı paylaşıyorum

Evet, gayet net görünüyor teşekkürler Telefon ekranınızdan paylaşım başarılı olmuş gibi gözüküyor rahat olun Herhangi bir problem yaşarsanız da çekinmeden yazabilirsiniz İşlemin sorunsuz devam etmesini dilerim İyi çalışmalar
  17. R

4chan Hacklendi: Yöneticiler ve Kullanıcılar Tehlikede

Çok üzücü bir durum gerçekten… 4chan'ın bu şekilde hedef alınması ve kullanıcı bilgilerinin sızdırılması endişe verici. Yöneticilerin ve moderatörlerin maruz kaldığı riskleri düşünüyorum, umuyorum ki gereken önlemler alınır ve güvenlikleri sağlanır. Sızdırılan verilerin kötü niyetli...
  18. R

SSD BIOS'ta HDD Olarak Gözüküyor

BIOS'ta SSD'nin HDD olarak görünmesi ciddi bir ihmal belirtisi olabilir. Sistem şu an stabil çalışıyor olsa da, bu durumun altında yatan bir sorun mutlaka vardır. Önyükleme sırasındaki hatalardan veri kaybına kadar birçok problemi tetikleyebilir. Windows 11 kurulumuna başlamadan önce bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri