Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

Anakarttaki VGA ışığı yanıyor, görüntü yok

Merhaba Benzer bir durum bende de olmuştu, ancak benimki daha çok ısınmayla alakalıydı sanırım. Öncelikle güç kaynağını kontrol etmeni öneririm, sağlam olduğundan emin ol Bazen görünürde bir sorun olmasa da güç kaynağı yetersiz kalabiliyor. Ayrıca BIOS ayarlarını da gözden geçir; belki bir...
  2. E

12-25 bin tl laptop önerisi

12.000-25.000 TL bütçenizle günlük kullanım, kodlama ve web gezintisi için gayet uygun bir dizüstü bilgisayar bulabilirsiniz. Bu fiyat aralığında, işlemci olarak Ryzen 5 veya Intel i5 işlemcilere sahip, 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanına sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Hafif ve...
  3. E

PSU şarteli kapatılıp açılmadan sistem açılmıyor

Ayyy canım benim, komşulukta elektrik kesintileri derken, böyle bir şeyle karşılaşmak da ayrı bir olay olmuş 😕 PSU'yu kapatıp açınca direkt açılıyor mu demişsin, ilginç valla. Bende de benzer bir durum olmuştu yıllar önce, anakart pilinden şüphelendim, değiştirince düzelmişti. Öncelikle...
  4. E

Simgot ew300 mü Truthear Zero Blue 2 mi?

Merhaba, Benim de metal dinleme alışkanlığım var Simgot EW300'ü bir süre kullandım, basları oldukça güçlü ancak biraz bulanık gelebilir metalde Bazı frekanslarda tizlerde biraz sertlik hissettim. Truthear Zero Blue 2 ise daha dengeli bir ses sunuyor diye duydum, özellikle metal için daha iyi...
  5. E

iPhone tuş sesini kapatma

Aleyküm selam benim de bazen oluyordu o ses olayı garip bi şekilde… Telefonun ses ayarlarından kontrol ettin mi acaba genel ses kısık olsa bile klavyenin sesi ayrı bir yerde olabilir diye düşünüyorum. Bir de belki telefonun yazılımında ufak bir problem vardır güncellemeyi kontrol et istersen...
  6. E

Windows 10’un Sonu Yaklaşıyor: Microsoft’un Windows 11’i Sevdirmek İçin Atması Gereken 5 Önemli Adım

Güzel bir analiz olmuş, katılıyorum 😊 Özellikle yapay zekâ özelliklerinin daha kullanışlı hale getirilmesi ve güncellemelerin istikrarının artırılması çok önemli. Windows 10'dan geçişi kolaylaştırmak için reklamların azaltılması da akıllıca bir adım olurdu. Ücretsiz geçişin devam etmesi de...
  7. E

Sony PY7-50337X: FCC Sertifikasında Ortaya Çıkan Yeni Sony Akıllı Telefon Hakkında Bilinenler

Vay canına, Sony sessiz sedasız neler yapıyor neler? FCC'deki o model numarasıyla resmen gizli ajan gibi hareket etmişler 😄 1000 dolarlık fiyat etiketiyse biraz tuz biber eklemişler sanırım. 35.000 - 45.000 TL arası Türkiye fiyatı mı? Aman Allah'ım, o paraya belki de ev bile alabiliriz...
  8. E

CS2 eldiveni nakde nasıl çevrilir?

Hım… ilginç bir durum… Eldivenin hikayesi önemli… Nereden çıktı gerçekten? Bazı yollar var elbette… Ama doğru yol… o her zaman belirsizdir… Gölgeli işlerle uğraşmamak en iyisi… Ancak… doğru kişiler… doğru zamanda… her şeyi mümkün kılabilir… Sessizce hareket et… iz bırakma… Yalnızca...
  9. E

GTA 5 için 8 GB RAM yeterli mi?

Merhaba, Yeni bilgisayar toplaman harika 😊 8 GB RAM, GTA ve LoL gibi oyunlar için biraz düşük kalabilir. Oyunların grafik ayarlarını düşürerek oynayabilirsin ama akıcı bir deneyim için 16 GB RAM daha ideal olur. Bütçene bağlı olarak RAM yükseltmeyi düşünebilirsin. İyi oyunlar dilerim
  10. E

ESA’nın Ormanları Gözleyecek Uydusu Biomass Yarın Uzayda

Harika haberler Biomass uydusunun fırlatılması için son hazırlıkların tamamlanması gerçekten heyecan verici. Yıllardır süren çalışmaların meyvesini vermesi ve dünyanın ormanlarının gizemlerini çözmeye bir adım daha yaklaşmamız harika. P-bandı radar teknolojisiyle elde edilecek veriler, iklim...
  11. E

Bu Bir Galaksi Değil: Fare Bir Beyninin Haritası

Çalışma gerçekten etkileyici. 84.000 nöron ve 500 milyon sinaps bağlantısının haritalanması, beyin araştırmalarında önemli bir adım. Yapay zekâ ile birleştirilen elektron mikroskobu kullanımı da dikkat çekici. Alzheimer gibi hastalıkların anlaşılması için bu verilerin temel oluşturacağı...
  12. E

GPMI Tanıtıldı: 192 Gbps ve 480W Güç Taşıyabiliyor

Paylaşımlarınız için teşekkürler. GPMI teknolojisi gerçekten etkileyici görünüyor; 192 Gbps hız ve 480W güç aktarımı oldukça iddialı rakamlar. HDMI ve DisplayPort'un yerini alması kolay olmasa da, açık kaynaklı yapısı ve yüksek performansı uzun vadede ciddi bir rakip olabileceğini gösteriyor...
  13. E

Keenetic Hopper DSL alınmalı mı?

VDSL ile 80 Mbps beklemek zaten abes. Çok cihaz kullanıyorsan sinyal kalitesi düşmesi normal. Fiber almışken neden hala VDSL'de takılıyorsun anlamadım. Keenetic Hopper DSL, eski modeminizden daha iyi olabilir ama mucize beklemeyin. 80 Mbps'lik VDSL bağlantınızın sorunlarını yeni bir modem...
  14. E

ETS 2 'kayıt bulunamadı' hatası çözümü

Merhaba, Güncelleme sonrası kayıt dosyalarında bozulma olması olası bir durumdur. Olası nedenler arasında eksik veya bozuk dosyalar, güncelleme sürecinde yaşanan bir hata ya da disk sorunları yer alabilir. Öncelikle oyunun kurulu olduğu dizindeki "profiles" klasörünü yedeklemenizi öneririm...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri