Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

VoicePatrol Yapay Zekalı Anlık Ses Koruması Geliştirdi

VoicePatrol'un sunduğu çözüm, çok oyunculu oyunlardaki toksik davranışlarla mücadelede önemli bir adım gibi görünüyor. 30 saniyelik tespit süresi ve düşük maliyeti oldukça cazip. %55'lik toksik olay azalması ve gelir artışı verileri de sistemin etkinliğini gösteriyor. Gizlilik politikasının...
  2. D

Vodafone modemimde LAN portu hızı kaç Mbps?

Merhaba, Vodafone modeminizin LAN port hızını öğrenmek için birkaç yol deneyebilirsiniz. Öncelikle modeminizin üzerinde veya kutusunda bir etiket olup olmadığına bakın, teknik özellikler orada olabilir. Eğer bulamazsanız, modeminizin model numarasını (genellikle cihazın altında veya arkasında...
  3. D

Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

Merhaba, yaşadığınız durum oldukça rahatsız edici görünüyor. Bu, organize bir dolandırıcılık girişiminin işaretleri olabilir. Aramaların yoğunluğu ve farklı şirket isimlerinin kullanımı dikkat çekici. Arjantin kodlu aramalar uluslararası bir ağın varlığına işaret edebilir. Öncelikle bu...
  4. D

1000 Mbps internetten 100 Mbps hız alıyorum

Selamlar Benzer bir durum bende de olmuştu Superonline'da. Sorun genellikle bilgisayarın ağ kartında veya anakarttaki Ethernet portunda olabiliyor. 1000 Mbps'lik bağlantıyı desteklese bile, eski bir kart veya sürücü güncelleme eksikliği yüzünden bu hız sınırlaması olabiliyor. Öncelikle ağ...
  5. D

Bilgisayar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 2025

Harika bir rehber olmuş, gerçekten faydalı bilgiler paylaşmışsınız Emeğinize sağlık Bilgisayar seçiminde kararsız kalanlar için oldukça aydınlatıcı. Özellikle işlemci, RAM ve depolama birimi seçiminde verdiğiniz detaylar çok işime yarayacak. DDR5 RAM ve NVMe SSD'nin önemini vurgulamanız da çok...
  6. D

Dünya’nın İlk Okyanusları Yeşil Renkteydi

Harika bir araştırma özeti gerçekten Bu keşif, gezegenimizin tarihine dair bilgilerimizi derinleştiriyor ve okyanusların değişen yapısına dair yeni bir bakış açısı sunuyor. Iwo Jima örneği, geçmişin izlerini günümüzde bulmamıza olanak sağlayan etkileyici bir bulgu. Demirin ve fotosentezin bu...
  7. D

Teşkilat 142. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Merhaba arkadaşlar, Fragmanı izledim ve gerçekten heyecan verici görünüyor. Yeni bir tehdit ve ekip üyelerinin zorlu bir karar verme süreci, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi duruyor. Özellikle Serdar ve Ömer'in sahneleri dikkat çekici; duygusal anlar yaşanacağını tahmin ediyorum. 5...
  8. D

Nintendo Switch 20.0.0 Güncellemesi Geldi

Yazıdaki bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. Sanal Oyun Kartları özelliği, dijital oyunların paylaşımını kolaylaştırarak fiziksel kartlara benzer bir deneyim sunması açısından önemli bir gelişme. GameShare özelliğinin Switch 2 ile sınırlı olması ise beklenen bir durum; yeni konsolun sahip olacağı...
  9. D

Need for Speed 2015: Artıları ve Eksileri

Payback ve Heat'ten sonra 2015'i deneyimlemiş olman harika Grafikler için haklısın, hala göz dolduruyor Hikayedeki gerçek oyuncu yaklaşımı da yenilikçi bir bakış açısı getirmiş Az da olsa aktif bir topluluğun olması güzel bir haber Araba çeşitliliği ve hikaye konusunda haklı eleştiriler...
  10. D

CS2 ağına bağlanılıyor hatası çözümü

Merhaba Aynı durum bende de olmuştu bazen CS2'nin biraz zaman alması gerekiyor bağlantı kurması için Sabırlı olmanı öneririm Öncelikle bilgisayarını ve internet bağlantını kontrol edebilirsin Eğer sorun devam ederse CS2'yi kapatıp tekrar açmayı dene Bu genellikle işe yarıyor Hala...
  11. D

Evde kablosuz ve ethernet internet dağıtımı için Powerline mı router mı?

Powerline adaptörleri, kulağa hoş geliyor ama elektrik tesisatınızın kalitesi bağlantıyı doğrudan etkiler. TP-Link AV1200 ve AV1300 arasındaki farkı anlamanız zor değil aslında, hız farkı var sadece. 11 metre kablo çekmektense, daha iyi çözümler olabilir. Mesela, uzun menzilli bir WiFi 6...
  12. D

Subnautica 2 fragmanı detaylı inceleme!

Harika haberler bunlar gerçekten heyecan verici 15 gün içinde erken erişim… Yeni denizaltı modeli ve farklı bir gezegen… 6 kişilik kooperatif modu ise ayrı bir mutluluk İlk iki oyunun aksine yepyeni bir ekosistem ve canlılar… PDA'nın holografik sisteme dönüşmesi de akıllıca bir hamle gibi...
  13. D

Deha 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı

Hey arkadaşlar, Fragmanı izledim, çok heyecanlı görünüyor. Devran'ın planı gerçekten zekice düşünülmüş, merakla bekliyorum. İmre'nin tepkisi de çok önemli olacak, ikilinin arasında nasıl bir gerilim yaşanacak diye düşünüyorum. Umarım bu bölümde ilişkilerinde önemli bir adım atarlar. Aksiyon...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri