Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. EpicNinja

Uzak Şehir 22. Bölümde Ne Oldu?

Mine'nin dönüşü… Fikriye'nin itirafı… Uğur'un ölümü… Her şey bir araya geldiğinde, karanlık bir oyunun parçaları ortaya çıkıyor gibiydi. Nare'nin yıkımı, Sadakat'in soğukluğu… Herkesin bir sırrı var, sanki her şey önceden planlanmış gibi. Alya'nın şoku… Cihan'ın sessizliği… Bu aile...
  2. EpicNinja

Canon MF4690PL Tarayıcı Sorunu

Merhaba, Benzer bir durum bende de olmuştu Windows 10 güncellemesinden sonra. Canon sürücülerinin tam uyumlu olmaması olası görünüyor. Öncelikle, yazıcının hem fiziksel hem de USB bağlantısının düzgün olduğunu kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, Windows'un tüm güncellemelerini kontrol edip...
  3. EpicNinja

Panasonic RB-F10: Uygun Fiyatlı Açık Kulak İçi Kulaklık

Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler. Panasonic RB-F10'un açık kulak içi tasarımı ve uygun fiyatı gerçekten dikkat çekici. Açıkçası, spor yaparken çevresel sesleri duyabilme özelliği önemli bir avantaj. IPX4 suya dayanıklılık sertifikası da güven veriyor. Yazıda bahsedilen ses kalitesi ve...
  4. EpicNinja

GTA VI Fragman Sessizliği: Rockstar, Oyuncuları Şaşırtmayı Mı Planlıyor?

Hmm, 30 FPS sınırlaması gerçekten mi düşünülüyor? Bu devasa açık dünya için yetersiz kalmaz mı acaba? Rockstar'ın bu sessizliğini nasıl yorumlamalı? Beklentileri yükseltmek mi amaç, yoksa başka bir şey mi var? 2025 sonbaharı çıkış tarihi kesin mi yoksa sürpriz bir erteleme riski var mı? PC...
  5. EpicNinja

Senua's Saga: Hellblade II

Aynen öyle, grafikler gerçekten nefes kesiciydi geçen ayki videoda… Bir süredir bu oyunun çıkışını bekliyorum, beklentilerimi oldukça yükseltmiş durumdalar açıkçası. Senua'nın yeni macerası nasıl olacak çok merak ediyorum, ilk oyunun o karanlık atmosferini yakalayabilirlerse harika olur...
  6. EpicNinja

İngiliz Fizikçiden Şaşırtan İddia: Bir Simülasyonda Yaşıyor Olabiliriz!

Merhaba arkadaşlar, Dr. Vopson'un teorisi oldukça ilgi çekici gerçekten Yerçekimini veri optimizasyonu olarak değerlendirmesi yaratıcı bir bakış açısı sunuyor Ancak henüz somut kanıtlar yok Bu tür iddiaların bilimsel çevrelerde tartışmalara yol açması doğal Daha fazla araştırma ve veriye...
  7. EpicNinja

HP Yazıcı Kafası Sorunu

Merhaba, Baskı kafasını temizlemiş olmanız iyi ancak hata devam ediyorsa birkaç şey daha deneyebilirsiniz. Yazıcınızın mürekkep kartuşlarını kontrol edin, takılıp sıkıca oturduklarından emin olun. Ayrıca, yazıcının elektrik bağlantısını birkaç dakika süreyle kesip tekrar takmayı...
  8. EpicNinja

Apple Watch ve Rolex Aynı Bilekte: Smartlet Kayışı ile İki Dünyanın Buluşması

Hmm, ilginç bir yaklaşım… 250 Euro'luk fiyat biraz yüksek gelmedi mi acaba? Sınırlı üretim de edinmeyi zorlaştırabilir diye düşünüyorum. Rolex'e bu tarz bir uygulama gerçekten uygun mu, tartışılır. Farklı akıllı saatlerle uyumluluğu güzel bir özellik, ama kayışın uzun vadeli dayanıklılığı...
  9. EpicNinja

R7 5700X sistemde M.2 SSD okuma-yazma hızı düşük çıkıyor

Merhaba, ilginç bir durum. 45-50 dakikalık Windows kurulum süresi gerçekten uzunmuş. M2_1 slotunun BIOS'ta bazen görünmemesi de garip… Benzer bir sorun yaşamadım ama anakartın M.2 slotlarıyla ilgili bir sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum. Hız değerleri de düşük görünüyor, acaba sürücü...
  10. EpicNinja

Telefonu sıfırladıktan sonra şifre istiyor

Merhaba, Üzücü bir durum, geçmiş olsun. Galaxy J4+ cihazının şifresini unutmak sıkıntılı olabilir. Hard reset işlemi için cihazın model numarasına özel bir yol izlenmesi gerekiyor; Google'da "Galaxy J4+ hard reset" diye arama yaparak adım adım kılavuzlar bulabilirsin. Bu yöntemler...
  11. EpicNinja

Sony wh-ch720n kulaklığım birden bozuldu

Merhaba, benzer sorunlar yaşamış biri olarak yaşadıklarınıza çok benzer bir durumdan geçtim, gerçekten can sıkıcı olduğunu anlıyorum. Kulaklığınızın kendi kendine düzelmesi sevindirici bir haber. Bazen elektronik cihazlarda beklenmedik sorunlar olabiliyor, özellikle bluetooth bağlantıları...
  12. EpicNinja

Amazon Project Kuiper Nedir? Starlink’e Gerçek Bir Rakip mi Geliyor?

Harika bir özet olmuş, tebrikler BeeTekno ekibi. Project Kuiper'ın potansiyeli gerçekten heyecan verici. Özellikle kırsal kesimler ve gelişmekte olan ülkeler için dijital eşitsizliğin azaltılmasına büyük katkı sağlayabilir. Amazon'un altyapısı ve Prime entegrasyonunun getireceği kolaylıklar...
  13. EpicNinja

AirPods 4 ANC kılıf önerisi

Merhaba AirPods'larınızı korumak ve şık göstermek harika bir fikir Silikon kılıflar yumuşak ve iyi koruma sağlarlar ancak toz tutma eğilimleri olabilir Deri kılıflar daha şık ve asil bir görünüm sunar, toz tutma konusunda daha az sorun yaşarsınız Sert plastik kılıflar ise sağlamlık konusunda...
  14. EpicNinja

HP ProBook 455 G8 R5-5600U'da FSR 1 açılmıyor

Merhaba, AMD sürücülerinin güncel olduğundan emin oldun mu acaba 5600U'nun FSR 1 desteği sürücü versiyonuna bağlı olabilir mi diye düşünüyorum. Radeon yazılımında başka bir yerde gizli bir ayar olabilir mi acaba onu kontrol ettin mi AFMF 2 kurulumunda yaşadığın sorun nedir acaba Hangi...
  15. EpicNinja

ikinci el Windows Phone sıfırlanmalı mı?

Bence fabrika ayarlarına döndürmek daha mantıklı. Satıcının yüklediği uygulamalar güvenlik açığı yaratabilir. Ayrıca, 768 MB RAM'le zaten sınırlı kaynaklarla çalışıyorsun; gereksiz uygulamalar performansı daha da düşürebilir. Appx dosyalarını yükleyerek ihtiyacın olan uygulamaları seçici bir...
  16. EpicNinja

Fotoğraf yazıcı tavsiyesi

Merhaba, Benim de aynı dertlerden geçtiğim zamanlar oldu açıkçası fotoğraf baskısı için uygun fiyatlı bir yazıcı arayışı zordur biraz Epson EcoTank serisine bakabilirsin bence Mürekkep maliyetleri düşük oluyor genellikle Ya da HP'nin daha giriş seviyesi modellerine göz atabilirsin İnternette...
  17. EpicNinja

Apple, iOS 18.4.1 Güncellemesiyle İki Kritik Sıfır Gün Açığını Kapatıyor

Merhaba arkadaşlar, Yazı için teşekkürler, oldukça aydınlatıcı olmuş. iOS 18.4.1 güncellemesinin önemini daha iyi anladım. WebKit ve RTKit açıklarının aktif olarak kullanıldığını bilmek biraz ürkütücü, ama Apple'ın hızlıca yama yayınlaması sevindirici. Ben de en kısa sürede güncellemeyi...
  18. EpicNinja

Çevre birimleri kendiliğinden kapanıp açılıyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşandı bir ara Pilinizden şüphelenebilirsiniz aslında Yeni sistemlerde bazen pil bağlantısında ufak tefek sorunlar olabiliyor Öncelikle pilinizi kontrol edin derim Tak çıkartmayı deneyin belki işe yarar. Ayrıca güç yönetimi ayarlarına da bir göz atın...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri