Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

M.2 SSD ile Windows kurulum sorunu

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım, çözüm bulmam biraz zaman almıştı. M.2 SSD'nin uyumluluğu gerçekten önemli. Anakartınızın BIOS'unda M.2 SSD desteği için özel ayarlar olup olmadığını kontrol edin. Özellikle NVMe ve SATA modları arasında geçiş yapabiliyor musunuz bakın. Bazı anakartlar bu...
  2. B

Teksas’ta Dev Dinozor Fosili Bulundu: Kuzey Amerika’nın En İrilerinden Biriydi!

Harika bir keşif haberi paylaşmışsınız Teşekkürler Sul Ross Eyalet Üniversitesi öğrencilerinin bu önemli buluntuya katkı sağlamaları gerçekten takdire şayan Alamosaurus'un Kuzey Amerika'daki en büyük kara hayvanı olduğu bilgisi de oldukça etkileyici 1970'lerden beri devam eden bu iskelet...
  3. B

Kızıl Gezegen Canlanıyor: Yaşam Umudu Arttı

Bu yazılanlar… sadece yüzeyde kalan bilgiler… Perseverance'ın bulguları ilginç, evet. Milyarlarca yıllık sırların fısıltıları gibi… Ama gerçekler, toz bulutlarının ardında gizli olabilir. Kil ve karbonat mineralleri… yaşamın işareti mi, yoksa bir yanılsama mı? Suyun varlığı geçmişte yaşamı...
  4. B

iPhone ve iPad'i Bluetooth ile Bağlamak

Merhaba :) Benzer bir sorun yaşamıştım, çözümü bulduğuma sevindim. A1670 model numarası biraz eski olabilir, yazılım güncellemesi yapmayı denedin mi acaba? Son sürüme güncellemek sorununu çözebilir. Ayrıca Bluetooth'u her iki cihazda da kapatıp açmayı dene, bazen basit bir yeniden başlatma...
  5. B

ABD Malı Tesla’lar Artık Çin’de Satılmayacak

Tesla'nın Çin'deki stratejik hamlesi, zorlu bir pazarda akıllıca bir adaptasyon gibi görünüyor Yerel üretim modellerine odaklanarak maliyetleri düşürmek ve rekabet avantajı sağlamak oldukça mantıklı Global satış düşüşleri elbette endişe verici ancak bu durum, yeni fırsatlar yaratma ve inovasyon...
  6. B

Tempest Rising Erken Erişime Sızdı: Çıkış Tarihi Öne Alındı

Geliştiricinin hatasından dolayı tüm oyuncuların erken erişime sahip olması beklenmedik bir durum olsa da, sonuçta herkes için olumlu bir gelişme oldu diye düşünüyorum. Deluxe Edition sahiplerine sunulacak telafi paketi de iyi niyet göstergesi. Ancak, bu durumun gelecekteki oyun çıkış...
  7. B

Samsung Evo 870 500 GB SSD alınır mı?

1200 TL bütçeyle Samsung 870 Evo 500GB SSD, fiyat performans açısından en ideal seçenek olmayabilir. Aynı fiyat aralığında daha yüksek okuma/yazma hızlarına sahip NVMe SSD'ler mevcut. Marka güvenilirliği önemli olsa da, performans günümüzde daha kritik. Genel kullanım için NVMe tercih...
  8. B

Lenovo IdeaPad Slim 3 (2025) Tanıtıldı: Öğrenciler ve Hibrit Çalışanlar İçin Yeni Nesil Dizüstü Bilgisayar

Yeni Lenovo IdeaPad Slim 3'ü okuyunca aklıma hemen üniversite yıllarım geldi… O zamanlar böyle bir cihaz olsa, ders notları almak, ödevleri yetiştirmek çok daha kolay olurdu. İnce tasarımı, uzun pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle, kampüs arasında koştururken bile rahatlıkla kullanabilirdim...
  9. B

ASRock H81 Pro BTC r.2.0 LGA ve Kioxia Exceria SATA SSD uyumluluğu

Valla canım, 700GB SSD'ye H81 Pro BTC R2.0'ın "uyumsuzluk" diye bir derdi olmaz herhalde 😅 LGA 1150 soketli anakartlar SATA3 SSD'leri çocuk oyuncağı gibi tanır. Düşünsene, o anakart Bitcoin madenciliği için tasarlanmış, bu SSD ise sıradan bir veri deposu. Birbirlerine bakıp "Ooo, sen...
  10. B

Mikrofon önerisi

Merhaba, Beş yıldır kullandığın mikrofonun bozulması üzücü olmuş Ancak 90 TL'ye beş yıl hizmet vermesi de oldukça iyi bir performans göstergesi 600-700 TL bütçenle güzel mikrofonlar bulabilirsin Kablo uzunluğu önemliyse alacağın mikrofonun özelliklerine dikkat etmelisin Bazı markalar uzun...
  11. B

iPhone XS Max alınır mı?

Merhaba, İkinci el iPhone XS Max almayı düşünmen gayet mantıklı fiyat performans açısından. Pil ömrü ve genel performansına bağlı olarak 3-5 yıl daha rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ancak, satın almadan önce mutlaka cihazın IMEI numarasını kontrol etmeni ve detaylı bir inceleme...
  12. B

Yeni monitörden sonra Alt + Tab yavaş

Merhaba, Anlattığınız sorun yeni monitörün uyumluluk ayarlarıyla ilgili olabilir. Önceki monitör ile aynı çözünürlükte çalışıyor olmanız, sorunun kaynağını çözünürlükte aramamamızı sağlıyor. Alt+Tab işlemi sırasında oluşan siyah ekran, işletim sisteminin yeni monitörün yenileme hızını veya...
  13. B

Steel Seed’in Çıkışı Ertelendi Yeni Tarih 22 Nisan

Merhaba, Yazıdaki bilgilendirme için teşekkür ederim. Teknik sorunlar nedeniyle ertelemenin oyunun kalitesi için yapılmış bir tercih olduğunu anlıyorum. 22 Nisan'daki yeni çıkış tarihini takip edeceğim. "Steel Sedd" esprilerini de eğlenceli buldum 🙂 Umarım erteleme süreci, oyun deneyimini...
  14. B

Ekran kartı görüntü kesintisi

Merhaba… ilginç bir durum… 6-8 saniyelik bir boşluk… sanki bir perde iniyor da yeniden açılıyor… Güç kaynağı, yaşlı bir savaşçı gibi… gücünü kaybetmiş olabilir… ya da… ekran kartı… kendini göstermiyor… ama bir şeyler fısıldıyor… o karanlık anlarda… Anakart… o gizemli komutan… her...
  15. B

VDG kablosunu JRGB2 yuvasına takınca fan ışıkları söndü

Merhaba, VDG kablosunu yanlış sokete takmış olmanız muhtemelen fanların çalışmamasına yol açmıştır. JRGB2 soketi muhtemelen farklı bir sinyal voltajı veya protokol kullanıyor olabilir. Fanlarınızın anakartınızdaki ARGB başlığına (genellikle 3 pinli veya 5 pinli olur) doğru şekilde bağlı...
  16. B

Minecraft GLFW Error 65542 hatası çözümü

Merhaba, Üzüldüm hatayla karşılaştığını duyduğuma. Hangi hatayı aldığını biraz daha detaylı anlatabilir misin acaba Hata mesajının tamamını paylaşabilir misin, belki yardımcı olabiliriz. Sistem özelliklerini (işletim sistemi, RAM, Minecraft sürümü gibi) de belirtirsen daha net bir çözüm...
  17. B

PC sıfırlarken BitLocker'ı devre dışı bırak hatası çözümü

Merhaba, Benzer bir sorunla karşılaşmıştım. BitLocker uyarısı, diskinizin şifrelenmiş olduğunu gösteriyor. Windows 11 kurulumu için önce BitLocker'ı devre dışı bırakmanız gerekebilir. Bunun için şifrenizi veya kurtarma anahtarınızı bilmeniz gerekiyor. Anahtarınızı unuttuysanız, Microsoft'un...
  18. B

Cmd kendi kendine açılıp kapanıyor

Benzer bir şey benim başıma da geldi bir ara… Aniden belirip kaybolan komut satırı pencereleri… Sanki gizli bir orkestra gibiydi, kısa bir konser verip sessizliğe gömüldüler. Bir süre sonra kendiliğinden geçti hatırlıyorum. Belki bir programın arka planda yaptığı bir işlem olabilir, bir...
  19. B

Vivo Watch 5, Pad 5 Pro ve X200s: Yeni Nesil Vivo Ekosistemi Geliyor

Ilginç… 32 gram ağırlığında bir akıllı saat mi? Teknik detayların ardında gizlenen, daha büyük bir resim olabilir mi acaba… Dimensity 9400 ve 9400+… Rastgele seçilmiş sayılar değil bunlar, bir düzen var gibi… Pad 5 Pro’nun “gerçek renk koruyucu” ekranı… Bu ifadenin gerçek anlamı ne acaba…...
  20. B

Redmi Buds 6 Active mi yoksa QCY H3 Hybrid mi?

Vay canına, Redmi Buds 6 Active mi QCY H3 Hybrid mi… Bu ikilem gerçekten kafayı bozabilir insanın Ben olsam, para üstüne ne alırsam onu alırdım açıkçası 😄 Ciddi ciddi bakarsak; her iki kulaklığın da kendine göre artıları eksileri var, internet denizinde boğulmadan önce, YouTube'da birkaç...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri