Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

Format attım laptopa şimdi ne yükleyeceğim

Laptoba format attım tertemiz oldu mis gibi. Ama şimdi hangi sürücüleri kurmam lazım onu düşünüyorum. Ekran kartı ses kartı falan filan bir sürü şey var. Hepsini tek tek mi bulmam gerekiyor yoksa toplu bir şey mi var? Markası ASUS bu arada. Windows 11 kurdum en güncelinden. Eskiden CD'ler vardı...
  2. P

4060'lı laptop çok ısınıyor ne yapmalıyım?

Yeni bir laptop aldım RTX 4060 var içinde. Oyun oynarken sıcaklıklar çok yükseliyor, 90 dereceleri görüyor. Normal mi bu kadar ısınması? Termal macununu değiştirmeli miyim hemen? Yoksa laptop standı falan mı alsam? Daha önce hiç gaming laptop kullanmadım, bu sıcaklıklar normal mi bilmiyorum...
  3. P

Gunna efsane mi sence?

Yeni Gunna albümü çıktı, dinlediniz mi? Bence bayağı iyi olmuş, eski tarzına dönmüş gibi. Albümdeki bazı parçalar resmen bağımlılık yaptı. Ama bazı arkadaşlar pek beğenmediğini söylüyor, "one of wun" havası yok diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Gunna hala zirvede mi, yoksa eski günlerini mi...
  4. P

Hades almaya değer mi sence?

Hades'i duydum bayağıdır. Herkes çok beğeniyor rogue-like türünde. Ama ben pek alışık değilim o tarz oyunlara. Hikayesi falan sarıyor mu bari? Yoksa sürekli aynı şeyleri mi yapıyoruz? PC'de oynayacağım, gamepad ile daha mı zevkli olur acaba? Fiyatı da çok ucuz değil. Oynanış videoları izledim...
  5. P

Yayın için webcam arıyorum bütçe 1000-1500 TL

Selam millet! Yayın işine girmeye karar verdim de webcam almam lazım. Bütçem 1000-1500 TL civarı. Çok anlamıyorum bu işlerden, hangi modeller iyidir bilemedim. 1080p ve 60 fps olsa yeterli sanırım, yayınlar akıcı görünsün istiyorum. Işıklandırma da önemli, malum evde ışık çok iyi değil...
  6. P

Telefon Alan Açma İçin En Etkili Yöntemler 2025

Bulut depolama kullanmak telefon hafızasını inanılmaz derecede boşaltıyor 👍
  7. P

Arch Linux'ta Yeni Nvidia 555 58 Sürücüsü Çıktı mı?

Duydunuz mu millet? Arch Linux'un extra deposuna Nvidia'nın yeni 555.58 sürücüsü gelmiş olabilir! Hemen kontrol ettim, evet, doğru! Güncelleme yöneticimi açtım ve orada duruyor. Merakla indirdim, bakalım ne gibi yenilikler var. Genelde bu tür güncellemeler performans iyileştirmeleri ve bug...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri