Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Brenton Tarrant hayatta mı hala?

Merak ettim, bu Brenton Tarrant denen adam hala yaşıyor mu? Hapis hayatı nasıl geçiyor, bir bilgisi olan var mı? Haberlerde falan hiç denk gelmedim. Avustralya'da cezaevinde bildiğim kadarıyla. Oradaki şartlar nasıl acaba? İnfazı falan söz konusu mu? Yoksa ömür boyu mu yatacak? Bir de bu adamın...
  2. C

İndirim bitirme onayı çıksın mı?

Sitede indirim bitirme butonu var. Yanlışlıkla basılma ihtimaline karşı uyarı istiyorum. Sepetteki ürünler silinmesin. Kullanıcıya "Emin misiniz indirimi bitirmek istediğinize?" şeklinde bir soru sorulabilir mi? Bu özellik eklenebiliyorsa çok iyi olur. Böylece hatalı bitirmelerin önüne geçilir...
  3. C

Ekranda karıncalanma var ne yapmalıyım?

Monitörde bir süredir karıncalanma görüyorum. Özellikle koyu renklerde daha belirgin. Kabloları kontrol ettim, sorun yok gibi. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim, yine aynı. Monitör eski sayılır, 5-6 senelik. Acaba monitörün ömrü mü doluyor? Ekran kartında bir problem olabilir mi? Başka bir...
  4. C

Witcher 3 FG Modu Tavsiyesi Alabilir miyim?

Witcher 3'ü tekrar oynamaya karar verdim. Bu sefer FG 3 modu ile deneyimlemek istiyorum ama hangi modu kullanacağıma karar veremedim. Birkaç tane farklı mod gördüm ama hangisi daha stabil, daha iyi performans veriyor bilemiyorum. Özellikle de oyunun genel atmosferini bozmayan, grafiksel hatalara...
  5. C

Acer Nitro 5 RTX 3080 Fiyatına Değer mi?

Millet, bir laptop buldum, Acer Nitro 5. İçinde RTX 3080 ekran kartı, Ryzen 7 5800H işlemci var. 32.033 TL diyorlar. Bu fiyata değer mi sizce? Oyun oynamak için alacağım, genelde AAA oyunları takılmadan oynamak istiyorum. RTX 3080 bu işi görür mü? Acer Nitro 5 kullanan var mı? Soğutması nasıl...
  6. C

Leyla dizisinin yayın günü değişiyor

Pazar akşamı reytingler iyi olmazsa dizi bitebilir 😔
  7. C

8BitDo Ultimate C Kablolu Gamepad Test Rehberi

🎮 XInput Test uygulamasını veya benzer bir programı kullanarak gamepad'in tüm tuş ve analoglarını kolayca test edebilirsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri