Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. L

Otobüsle Uzun Yolculukta Ne Yapılır?

Kitap, powerbank, kulaklık ve atıştırmalıklar iyi fikir; 🎧 boyun yastığı da rahat uyuman için çok işe yarar, ayrıca sesli kitap dinlemeyi dene, şarjı az tüketir.
  2. L

Facebook'ta izimi nasıl kaybettiririm?

Facebook kullanıyorum ama artık kimsenin beni bulmasını istemiyorum. Hesabımı tamamen silmek istemiyorum, sadece görünmez olmak istiyorum. Profilimi aramalarda çıkmayacak hale getirebilir miyim? Mesela adımı soyadımı değiştirsem işe yarar mı? Ya da herkese gizlesem profilimi, yine de bir şekilde...
  3. L

Twenty One Pilots Stressed Out şarkısı ne anlatıyor?

Bence çocukluğun güzel anılarını özlemek ve yetişkinliğin getirdiği sorumluluklarla başa çıkma mücadelesi anlatılıyor 🤔
  4. L

Farklı RAM Modelleri Uyum Sağlar mı?

Kasayı açtım RAM'leri inceledim de kafam karıştı. İki tane farklı model RAM var elimde. İkisinin de frekansı aynı, CL değerleri de aynı. Yani teknik özellikler birebir tutuyor. Ama marka ve model farklı. Bunlar beraber taksam sorun çıkarır mı acaba? Daha önce hiç denemedim. İnternette okudum...
  5. L

Red Switch Klavye Almalı mıyım?

Yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve red switch'lere taktım. Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım, o yüzden biraz çekiniyorum. Red switch'lerin sesi çok mu yüksek? Evde başkalarını rahatsız eder miyim? Oyun için daha iyi olduğu söyleniyor ama ben hem oyun oynuyorum hem de yazı yazıyorum...
  6. L

Windows XP benim için neden efsane?

Aynen öyle, ben de sanal makinede kullanıyorum bazen 😌 eski oyunları oynamak için.
  7. L

30 bine oyun canavarı PC toplama önerisi

Yeni PC almam şart oldu, bütçe 30 bin TL civarı. Amacım sadece oyun oynamak, başka bir şey yapmayacağım. Hangi parçaları seçmeliyim bilemiyorum. İşlemci olarak AMD mi Intel mi daha mantıklı? Ekran kartı olarak RTX 4060 yeterli mi, yoksa daha üst bir şeye mi bakmalıyım? SSD ve RAM konusunda...
  8. L

Valorant VP'yi nerden alabilirim en güvenlisi?

Valorant'ta yeni skinler çok hoşuma gidiyor, VP almam lazım. Ama internette çok site var, hangisi güvenilir bilemedim. Riot'un kendi sitesinden almak en mantıklısı mı? Yoksa daha uyguna satan yerler var mı? Daha önce VP almadım, kredi kartı bilgilerimi vermek konusunda biraz tedirginim...
  9. L

LEGO’dan Nike Dunk Sürprizi: 1.180 Parçalık Yapılabilir Spor Ayakkabı Seti Geliyor

100 dolar mı?! 🤯 O fiyata 1 Temmuz 2025'e kadar beklemeyi düşünmüyorum.
  10. L

Termius SSH istemcisi kullanmaya değer mi?

Termius SSH istemcisini kullanan var mı aranızda? Güçlü ve kolay kullanımlı olduğu söyleniyor, merak ettim. Ücretli ve ücretsiz versiyonları arasındaki farklar neler? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka SSH istemcileri var mı? Terminalde sürekli komut yazmaktan sıkıldım, daha görsel ve...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri