Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

Kali Linux için hangi PC uygun olur?

Kali Linux kuracağım, elimde eski bir kasa var. Sizce iş görür mü? Yoksa yeni bir şeyler mi toplasam? Çok para harcamak da istemiyorum açıkçası. Ne kadar RAM lazım olur, işlemci ne olmalı? SSD şart mı? Yoksa HDD ile de idare eder miyim? Amacım pentesting falan öğrenmek. Hangi özelliklere dikkat...
  2. E

İşlemci neden yüzde 70 çalışıyor?

Görev yöneticisine baktım, işlemci kullanımı sürekli %70'lerde geziyor. Normalde bu kadar yüksek olmaması lazım diye biliyorum. Oyun falan da açık değil, sadece Chrome var birkaç sekme açık. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Acaba arka planda çalışan bir şey mi var? Daha önce başına gelen...
  3. E

Nort bayou f80 monitor kolu 32 inc monitor icin kullanilabilir mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  4. E

RGB klavye alacağım marka model var mı?

Yeni bir klavye almayı planlıyorum da RGB'li olsun istiyorum. Çok fazla seçeneğin arasında kayboldum. Hangi markalar daha iyi, hangi modeller daha alınası? Mekanik mi olmalı yoksa membran mı? Ses çıkarması çok sorun değil, hatta hoşuma bile gidebilir. Bütçe de çok önemli değil aslında, yeter ki...
  5. E

Dusuk puana gore universite bolum onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. E

Panteizmde tanrı benim mi?

Panteizm felsefesi kafamı karıştırdı. Tanrı her şeydeyse, ben de tanrı mıyım yani? Bu nasıl oluyor, tam anlamadım. Evrenle bir olmak falan diyorlar. Biraz karmaşık geldi, ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha basit bir şekilde anlatabilecek var mı?
  7. E

CS2 neden açılmıyor abi?

CS2'ye girmeye çalışıyorum ama oyun bir türlü başlamıyor. Steam'den başlata basıyorum, sonra hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisine baktım, oyun açık görünmüyor bile. Bilgisayarı yeniden başlattım, Steam'i de yeniden kurdum ama hala aynı. Başka oyunlar çalışıyor, sadece CS2'de sorun var. Ne...
  8. E

800 liraya oyun kolu var mı?

800 TL'ye Redragon, Hori veya PowerA markalarına bakabilirsin 👍 bazı modeller bütçene uygun olabilir.
  9. E

Kulağımın Arkasındaki Şişlik Neden Olmuş Olabilir

Ya arkadaşlar, kulağımın arkasında bir şişlik fark ettim. Dokununca hafif ağrıyor gibi. Sivilce falan değildir herhalde, daha farklı duruyor. Daha önce başına gelen var mı? Ne olabilir sizce? Doktora gitmeli miyim, yoksa kendiliğinden geçer mi? Biraz endişelendim açıkçası.
  10. E

Fallout 4 mü Fallout 4 GOTY mi daha iyi?

Fallout 4 almayı düşünüyorum. Bir de GOTY (Game of the Year) sürümü var. GOTY'de ne fark var acaba? İçinde DLC'ler mi geliyor sadece? Yoksa oyunun kendisinde de değişiklikler var mı? Ana oyunu bitirdikten sonra DLC'lere geçmeyi planlıyorum. GOTY daha mı mantıklı olur direkt? DLC'leri tek tek...
  11. E

Holokost yaşanmasaydı dünya nasıl olurdu?

İkinci Dünya Savaşı'nda Yahudi Soykırımı hiç yaşanmamış olsaydı, Avrupa ve dünya siyaseti bambaşka bir yöne evrilebilir miydi? İsrail Devleti yine kurulur muydu, yoksa Filistin topraklarında farklı bir düzen mi olurdu? Bilim, sanat ve kültür alanlarında ne gibi değişiklikler yaşanırdı...
  12. E

Realme 9 Pro OTA Güncelleme Hatası Çözümü?

Telefonu tamamen kapatıp, şarjı %80'in üzerindeyken tekrar dene, belki işe yarar 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri