Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

VIP üyelere ayrıcalık doğru mu?

Forumda doğrulanmış üyelere özel davranılması hoşuma gitmiyor. Herkes eşit şartlarda olmalı. Neden bazıları daha ayrıcalıklı? Bu durum diğer kullanıcıları rahatsız edebilir. Forumun amacı bilgi paylaşımıysa, herkesin eşit söz hakkı olmalı. Ayrımcılık yaratmak yerine, topluluğu güçlendirecek...
  2. B

Srebrenitsa'yı hatırlıyor muyuz

Srebrenitsa'da yaşananları unutmamak gerek. O kadar insan hayatını kaybetti, soykırım yaşandı. Boşnak kardeşlerimize yapılan zulmü aklımızdan çıkarmamalıyız. Ama sanki zamanla unutuluyor gibi geliyor. Özellikle genç nesillerin pek haberi yok. Sosyal medyada, ders kitaplarında daha çok yer...
  3. B

Ryzen 5 7600'e hangi soğutucu gider?

Yeni Ryzen 5 7600 aldım, stok fanı kullanmak istemiyorum. Biraz araştırdım ama kararsız kaldım. Hava soğutma mı sıvı soğutma mı daha iyi olur bu işlemci için? Kasa küçük değil, o yüzden boyut sıkıntım yok. Bütçem de çok kısıtlı değil, iyi bir şey almak istiyorum. Noctua NH-D15 falan çok...
  4. B

8 GB RAM yetersiz mi 16 GB şart mı?

Yeni bir sistem topladım sayılır. Ekran kartı falan tamam ama RAM konusunda kararsız kaldım. Şu an 8 GB RAM var ama bazı oyunlarda sanki darboğaz oluyor gibi. 16 GB'a yükseltsem performans farkı hisseder miyim acaba? Özellikle yeni çıkan oyunlar RAM'i çok yiyor diye duydum. Yayın falan da...
  5. B

Galaxy Buds FE alınır mı kullanan var mı?

Yeni Galaxy Buds FE çıktı, özellikleri fena durmuyor. Acaba kullanan var mı aramızda? Ses kalitesi nasıl, malzeme kalitesi nasıl olmuş? Eski Buds'lara göre ne gibi farkları var? Gürültü engelleme özelliği yeterli mi, dışarıdaki sesleri ne kadar engelliyor? Mikrofonu nasıl, konuşurken sesim net...
  6. B

Mate 30 Pro alınır mı hala?

Eski telefonum bozuldu, yeni telefon bakıyorum. Bir yerde Mate 30 Pro 256 GB buldum, fiyatı da uygun gibi. Ama telefon eski model, 2019'da çıkmış sanırım. Hala alınır mı kullanan var mı? Kamerası falan nasıldır? Günlük kullanımda sorun çıkartır mı? Pil ömrü nasıl acaba? Google servisleri falan...
  7. B

Minecraft 1.21'de Kırılmazlık Nereden Bulunur?

Minecraft 1.21 oynuyorum, kırılmazlık büyüsü basmak istiyorum. Ama nereden bulacağımı tam çözemedim. Sandıklardan mı çıkıyor, yoksa köylülerle mi takas yapmam gerekiyor? Bilen varsa anlatsın. Balık tutmak da bir yöntem mi? Çok fazla XP harcamak istemiyorum, o yüzden en kolay yolu bulmam lazım...
  8. B

Zevksizlerin beğendiği diziler nelerdir?

Merak ediyorum millet ne izliyor? Bazen bakıyorum televizyonda saçma sapan diziler var, reytingleri tavan yapmış. Anlamıyorum yani, insanlar gerçekten bunları mı beğeniyor? Yoksa ev hanımları falan mı çok izliyor ondan mı böyle? Bi de sosyal medyada görüyorum bazı dizileri, oyuncuları falan...
  9. B

Type-C'den 120Hz görüntü aktarılır mı?

Yeni bir monitör aldım da, 120Hz destekliyor. Laptop'umda da Type-C portu var. Acaba bu port üzerinden 120Hz görüntü alabilir miyim? HDMI kablosu kullanmak istemiyorum, Type-C daha pratik olur diye düşündüm. Kablo almam gerekecekse hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Görüntü ayarlarında bir...
  10. B

Atomic Heart Oyuncu Sayısıyla Rekor Kırdı

10 milyon oyuncu gerçekten çok iyi, devam oyunu da gelir umarım 🥳
  11. B

OPPO A6i 5G Akıllı Telefonu Google Play Console Listesinde Görüldü

5000 mAh üstü pil süresi harika olurdu 👍
  12. B

Şu anki sistem AM5'e geçmeye değer mi?

Elimde i5 11400f ve RX 6650 XT'li bir sistem var. Yeni oyunlar çıkınca biraz darboğaz oluyor gibi hissediyorum. AM5 platformuna geçmek mantıklı mı sizce? Ryzen 5 7600 veya 7500F düşünüyorum. Anakart ve RAM de değişecek tabii ki. DDR5'e geçmek uzun vadede iyi olur mu? Yoksa şimdiki sistemi biraz...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri