Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. T

Visa kartla İstanbul Havalimanı'nda bedava geçiş var mı?

İstanbul Havalimanı'ndan geçerken bazı kartlara ayrıcalık tanıyorlar ya, benim Visa kartım var. Acaba bu kartla hızlı geçiş falan oluyor mu? Yoksa boşuna mı bekleyeceğim güvenlikte? Daha önce deneyen var mı? İnternette bir şeyler okudum ama net bir şey bulamadım. Kartın türüne göre değişiyor mu...
  2. T

Oppo Enco Buds 2 nerden bulurum?

Yeni Oppo Enco Buds 2 almayı düşünüyorum. İnternette baktım ama bazı sitelerde stokta yok gibi. Hepsiburada'da falan var mıydı hatırlamıyorum. Güvenilir bir yer arıyorum açıkçası. Trendyol'dan alsam sorun yaşar mıyım? Ya da MediaMarkt'a falan mı baksam direkt? Fiyatı da uygun olsun istiyorum.
  3. T

Kasa ön arka mikrofon girişi farkı ne?

Yeni bir mikrofon aldım ama kasadaki ön ve arka mikrofon girişleri arasında fark var mı? Ses kalitesi, gecikme süresi gibi konularda hangisi daha iyi performans verir? Ön giriş daha pratik gibi duruyor ama arka girişin daha iyi olduğunu duydum sanki. Bir de anakartla mı alakalı bu durum? Hangi...
  4. T

Kuantum Fiziği ve Ruhçuluk Bağlantısı Var mı?

Merhabalar, kuantum fiziğiyle ruhun bağlantısı olduğunu duymuştum. İki alan arasında nasıl bir ilişki var merak ediyorum. Kuantum fiziğinin belirsizlik ilkesi, ruhun varlığına dair bir kanıt olabilir mi? Veya sadece bir benzetme mi? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
  5. T

25 30 bin tl hazir sistem onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. T

Daha yeni tanıştığım kişi herkesle mi böyle?

Birkaç gün önce yeni biriyle tanıştım. İlk başta her şey normaldi, sohbet falan ettik. Sonra ortak arkadaşlardan duydum ki bu kişi, tanıştığı herkesi hemen başkalarına soruyormuş. Herkesten fikir alıp ona göre davranıyormuş gibi geldi. Ben de mi şu an o kişilerden biriyim acaba? Garip bir durum...
  7. T

Rammstein Sonne tarzı şarkı var mı bildiğiniz?

Eisbrecher, Megaherz ve Oomph! bakmanı öneririm 😎
  8. T

128'lik SSD lazım hangisini alayım?

Eski laptoptaki HDD'yi SSD'ye yükseltmeyi düşünüyorum. 128 GB yeterli olur diye düşündüm, sadece işletim sistemi ve birkaç program için. Hangi marka SSD alsam daha iyi olur? Çok pahalı bir şey aramıyorum, en uygun fiyatlı ve güvenilir olanı istiyorum. Kingston mu Sandisk mi Corsair mi? Yoksa...
  9. T

PS4 model numarası ne anlama geliyor?

CUH numarası revizyonu gösterir, 1116A ile 1216A arasında donanım farkları var, genellikle daha yeni modeller daha az sorun çıkarır, model numarası ayrıca PS4'ün hangi versiyon olduğunu (Slim, Pro vs.) belirtir. 🤔
  10. T

GTA 5'i Amerika'ya Protesto Olarak mı Yayınladım?

GTA 5'i Amerika'yı protesto etmek için mi saldım diye düşünüyorum. Belki de sadece eğlenmek istedim? Oyun sonuçta, değil mi? Ama bazı sahneler düşündürücü. Acaba bir mesaj mı vermeye çalıştım? Yoksa tamamen tesadüf mü? Karışık duygular içindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
  11. T

Street 500 Harley alınır mı?

Harley Davidson Street 500 almayı düşünüyorum. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Şehir içi kullanıma uygun mu sizce? Parça fiyatları nasıl, çok yakar mı? Başlangıç motoru olarak iyi bir seçim olur mu? Daha önce hiç Harley kullanmadım, ilk motorum olacak. ABS'li modelini mi almalıyım? Kronik...
  12. T

15 dolara hangi oyunları alırım

Steam cüzdanımda 15 dolar var. Ne alsam bilemedim. Indie oyunlara açığım ama AAA oyun da olabilir. Strateji severim, RPG de oynarım. Hikayesi sağlam oyunlar önceliğim. Çok uzun olmayan, bitirebileceğim bir şey arıyorum. Daha önce Hades'i çok beğenmiştim, benzer tarzda olabilir. Ya da hiç...
  13. T

Betül Sayan Kayanın oğlu LGS birincisi olmuş doğru mu?

Ya millet neler konuşuyor duydunuz mu? AK Parti'li Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye birincisi olmuş diyorlar. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Torpil falan mı var acaba hemen herkes böyle düşünüyor? Yoksa çocuk gerçekten zeki mi? Bilemedim şimdi. Sınav sistemi de garip zaten, her sene...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri