Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

MacOS Big Sur Windows klavye ayarı nasıl yapılır?

MacOS Big Sur kullanıyorum ve Windows klavyem var. Tuşlar karmakarışık durumda! Özellikle @ işareti falan bulamıyorum, sürekli yanlış karakterler çıkıyor. Windows'ta alıştığım düzeni MacOS'ta da kullanmak istiyorum. Acaba bir ayarı var mı bunun? Birkaç yerde bir şeyler okudum ama tam olarak...
  2. P

Motorfest yarış fotoğraflarımı bulamıyorum

Crew Motorfest'te yarışırken bir sürü fotoğraf çektim. Acaba bu fotoğraflar nereye kaydediliyor? Oyunun içinde bir galeri falan mı var yoksa bilgisayarda belirli bir klasöre mi atıyor? Bilen varsa konumunu söyleyebilir mi? Bayağı güzel anılar biriktirdim o fotoğraflarda, kaybolmalarını...
  3. P

7500F 4060 sistem nasıl olur sizce?

Yeni bir sistem toplamak istiyorum. Ryzen 5 7500F ve RTX 4060 kombinasyonu düşünüyorum. Bu ikili oyun performansı için nasıl bir denge sağlar? Kullanan veya bilgisi olan var mı? Özellikle 1080p ve 1440p'de ne gibi sonuçlar alırım merak ediyorum. Başka bir öneriniz olur mu bu fiyata?
  4. P

Bloodborne'da Rozetler ve Gascoigne taktiği

Bloodborne'a yeni başladım. Bu rozetler ne işe yarıyor tam çözemedim. Bir de Peder Gascoigne var ya, adamı kesmek ne kadar zor! İlk bosslardan ama sürekli dayak yiyorum. Farklı taktikler denedim ama işe yaramadı. Testere ile mi daha iyi, yoksa baltayla mı saldırayım? Silahları güçlendirmek...
  5. P

Assassin's Creed serisine başlanır mı?

Assassin's Creed serisine başlamayı düşünüyorum, sizce değer mi? Hangi oyundan başlasam daha iyi olur? Çok fazla oyun var, hangileri gerçekten güzel? Özellikle hikayesi sağlam olan oyunları arıyorum. Ubisoft oyunları genelde tekrar ediyor diyorlar, bu seride de aynı durum var mı? Açık dünya...
  6. P

Gamenote h2002p kablosu dolaşmış ne yapmalı?

Yeni Gamenote h2002p kulaklığımın kablosu örgü gibi ve feci şekilde dolanmış durumda. Açmaya çalıştım ama iyice düğüm oldu sanki. Düzeltmek için ne yapabilirim? Kabloya zarar vermeden bu işin bir çözümü var mı? Yoksa garantiye mi göndereyim direkt? Bu kablolar neden böyle oluyor ya?
  7. P

ABD Sanal Kart İşlemleri Nasıl Yürütülür?

Güvenilir bir sanal kart almak için ön ödemeli kart veren Payoneer veya Revolut gibi platformlara bakabilirsin 😉.
  8. P

Intel Nova Lake ve LGA 1954 ile Yeni Soket, Aynı Soğutucu Uyumluluğu

Aynı boyut harika haber, mevcut soğutucumu kullanabilirim! 😎
  9. P

Hayatının Şarkısı Hangisi Olurdu?

Diyelim ki sonsuza dek sadece tek bir şarkı dinleyebileceksin. Başka hiçbir şarkı yok! Hangi şarkıyı seçerdin? Çok zor soru değil mi? Benim için de öyle. Direkt aklıma bir tane gelmiyor, düşündükçe daha da kararsız kalıyorum. Şarkının seni yansıtması mı önemli yoksa seni mutlu etmesi mi? Belki...
  10. P

Daz'dan Blender'a aktarımda ne gibi hatalarla karşılaşıyoruz?

Daz Studio'dan Blender'a karakter aktarırken hep bir şeyler ters gidiyor sanki. Texture'lar kayboluyor, mesh'ler bozuluyor, rigging desen tam bir facia. Özellikle kıyafetlerde çok sorun yaşıyorum. Bir türlü istediğim gibi görünmüyor. FBX formatında mı OBJ formatında mı aktarmalıyım? Hangi...
  11. P

Bilgisayarımı nasıl formatlarım?

Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım. İşletim sistemim Windows 10. Format atarken nelere dikkat etmeliyim? Öncelikle yedeklemem gereken dosyalar nelerdir? Hangi programları kullanmalıyım? USB bellekten mi yoksa CD'den mi format atmak daha kolay? BIOS ayarlarını nasıl...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri