Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. H

Rampage Glacier GL27R180Q alınır mı kullanan var mı?

Yeni monitör almayı planlıyorum. Rampage Glacier GL27R180Q modeli dikkatimi çekti. 27 inç, 180Hz yenileme hızı falan diyor. Kullanan, deneyimi olan var mı bu modeli? Genel olarak nasıl bir monitör? Renkleri canlı mı? Ghosting yapıyor mu? FPS oyunları oynarken performansı nasıl? Fiyatı da uygun...
  2. H

Apple Watch şarj aleti sürekli prize takılı kalsın mı?

Ya şimdi bu Spigen'in manyetik şarj kablosunu aldım Apple Watch için. Çok pratik falan ama bir şey takıldı kafama. Bu aleti sürekli prizde bırakmak bataryaya zarar verir mi acaba? Hani telefon şarj aletlerini falan devamlı takılı bırakmayın derler ya, aynı mantık mı? Yoksa Apple Watch'lar daha...
  3. H

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile nasıl silerim?

Yeni ekran kartı aldım, eski sürücüyü tamamen silmem lazım. DDU diye bir program duydum, onu kullanmak istiyorum. Daha önce hiç kullanmadım, biraz karmaşık geldi. Güvenli modda mı yapmam gerekiyor? Hangi ayarları seçmeliyim? AMD'den NVIDIA'ya geçiyorum, o yüzden her şeyin temiz olduğundan emin...
  4. H

Faturayla Karta Para Aktarılır mı?

Faturaya ek ödeme yaparak banka kartıma para aktarmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Vodafone, Turkcell, Türk Telekom fark etmez, herhangi bir operatörden bu işlemi yapabilir miyim? Acil nakit ihtiyacım var da, kredi kartım da dolu. Faturaya yansıtıp sonra ödesem daha rahat olacak. Daha...
  5. H

25 bine PC toplar mıyız?

Yeni bir PC toplamak istiyorum, bütçe 25 bin lira civarı. Bu paraya güzel bir sistem toplanır mı? Hangi parçalara öncelik vermeliyim? Ekran kartı, işlemci, RAM derken kafam karıştı biraz. Oyun oynamak ve biraz da yayın yapmak için olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. H

Azeri şarkıcılardan favorim kim?

Azerbaycanlı şarkıcılar arasında bir kişi var, sesine bayılıyorum. Şarkıları dinlerken kendimi kaybediyorum. Diğer Azeri şarkıcıları pek dinlemiyorum açıkçası ama bu şarkıcının yorumu çok hoşuma gidiyor. Sizde de var mı böyle tek favori isimler? Benimki kesinlikle bu isim. Belki başkalarını da...
  7. H

Ryzen 5 5600 OC denemesi mantıklı mı?

Ryzen 5 5600 işlemcim var. 4.6 GHz'e overclock yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç OC yapmadım, biraz çekiniyorum açıkçası. Sisteme zarar verir miyim? Soğutucum stok değil ama çok da üst seviye değil. Voltajı falan nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum. Tecrübesi olan varsa bir yol gösterebilir mi...
  8. H

JBL 760NC BT kulaklık alınır mı sence?

Yeni kulaklık almayı düşünüyorum, JBL 760NC BT modeli dikkatimi çekti. Kullanan ya da bilgisi olan var mı? Ses kalitesi nasıl, bassları yeterli mi? Gürültü engelleme özelliği işe yarıyor mu? Uzun süre kullanımda rahat mı, kulakları ağrıtıyor mu? Fiyatına göre performansı nasıl...
  9. H

Aliexpress siparişim bir gündür yerinden oynamıyor

Dün Aliexpress'ten bir şeyler aldım fakat kargom hala "siparişiniz alındı" aşamasında takılı kaldı. Normalde bu kadar uzun sürmezdi. Daha önce çok alışveriş yaptım, genelde aynı gün kargoya veriliyordu. Acaba bir sorun mu var? Satıcıya mesaj atmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi? Belki de...
  10. H

PSU'dan Neden Cızırtı Geliyor

Yeni topladığım sistemde benchmark yaparken PSU'dan cızırtı sesi geliyor. Normalde yok ama test sırasında başlıyor. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Voltaj dalgalanması falan mı acaba? PSU markası Corsair RM750x. Kötü bir marka da değil. Garantiye mi yollamalıyım yoksa normal bir...
  11. H

Yanlış Numaraya Yazdım Ne Yapmalıyım?

Dün gece bir arkadaşımla buluşacaktım, ona konum atacaktım. Neyse, ben de dalgınlıkla rehberdeki başka bir numaraya attım konumu. Sabah bir uyandım, tanımadığım birinden mesaj gelmiş. "Konumunuz yanlış sanırım?" yazmış. Tabii ben hemen özür diledim, yanlışlık oldu falan dedim. Ama içim içimi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri