Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

Sadece kardiyo yeterli mi dersiniz?

Sadece kardiyo ile istediğini elde etmen zor, ağırlık antrenmanı da eklemen daha etkili olur 😉
  2. D

Hangi Oyunu Oynasam Sence?

God of War 2018 al, hikayesi muhteşem 🤩 gerçekten çok beğenirsin.
  3. D

Vision Pro için Apple'dan Samsung ve LG'ye Ekran Sinyali mi?

Dedikodulara göre Apple, Vision Pro'nun ekran tedariği için Samsung ve LG ile görüşmelere başlamış. Mevcut tedarikçiye alternatif arıyorlar sanırım. Belki maliyeti düşürmek istiyorlar, belki de daha iyi ekran teknolojisi peşindeler. Samsung ve LG ekran konusunda zaten çok iyiler. Bu durum OLED...
  4. D

Redmi 10 2022 için ROM öneriniz var mı?

Redmi 10 2022 kullanıyorum, artık biraz yavaşlamaya başladı gibi hissediyorum. Custom ROM yüklemeyi düşünüyorum, daha önce hiç denemedim ama performansı arttırır diye umuyorum. Stabil ve kullanışlı bir ROM arıyorum. Kamerası iyi olan, bataryayı çok sömürmeyen bir ROM olsa süper olur. Hangi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri