Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Oyun klavyesi önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni bir oyun klavyesi almaya karar verdim ama seçenekler arasında kayboldum. Hem oyunlarda iyi performans sergileyecek hem de iş için kullanacağım için yazım rahatlığı da önemli. Bütçem 2000-3000 TL arası. Mekanik klavye istiyorum ama switch konusunda kararsızım. Kırmızı...
  2. B

GTX 1080 sürücü güncellemesi niye olmuyor?

Ya millet benim GTX 1080 var, sürücüsünü güncelleyeyim dedim ama bir türlü olmadı. En son sürücü yüklü diyor ama oyunlarda falan performans yerlerde sürünüyor. Nvidia'nın sitesinden en güncel sürücüyü indirdim, kurmaya çalıştım, yine aynı. DDU ile eski sürücüleri sileyim dedim, fayda etmedi...
  3. B

CS2 RTX 3050 nasil performans veriyor?

CS2 oynamak için RTX 3050 ekran kartı aldım. Acaba bu kartla oyunu hangi ayarlarda oynamalıyım? Yüksek ayarlarda kasma yapar mı? FPS değerleri nasıl olur merak ediyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? 1080p çözünürlükte nasıl bir performans alırım? Daha iyi bir ekran kartı mı...
  4. B

Suicide Squad oyunu 2. sezon gelir mi?

Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni sezon dedikoduları dönüyor. Oyun beklentiyi karşılamadı, doğru. Ama hikaye yarım kaldı gibi hissediyorum. Brainiac yenildi mi, gerçekten öldü mü, emin değilim. Oyunda multiverse olayları var, belki farklı evrenlerden yeni karakterler gelir...
  5. B

Google Colab Kullanan Var mı?

Google Colab'ı merak ediyorum, kullanan var mı aranızda? Python projelerim için bakınıyorum da, Colab bedava diye duydum. Ücretsiz olması çok iyi olur benim için. Peki, ne kadar kullanışlı? Performansı nasıl, kısıtlamaları var mı? Özellikle büyük veri setleriyle çalışırken sorun çıkarıyor mu...
  6. B

Horizon Zero Dawn kasma ve ekran yırtılması

Horizon Zero Dawn oynuyorum ama sürekli kasıyor ve ekranda yırtılmalar oluyor. Ayarları düşürdüm yine aynı. Ekran kartı driver'ım güncel. Sistemim de aslında oyunu rahat kaldırması lazım. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum. Neden böyle yapıyor anlamadım. Çözümü olan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
  7. B

Windows 11 OneDrive eşitleme problemi mi var?

Windows 11 kullanıyorum ve OneDrive sürekli senkronize etme hatası veriyor. Belgelerim sürekli buluta yüklenemedi uyarısı gösteriyor. İnternet bağlantımda sorun yok gibi duruyor. Microsoft bu konuda bir açıklama yaptı mı? Başka yaşayan var mı bu sorunu? Nasıl çözebilirim bilen var mı? Dosyalarım...
  8. B

Asus TUF A15 alınır mı bu fiyata?

Millet, bir laptop buldum. Asus TUF Gaming A15, içinde Ryzen 5 7535HS işlemci ve RTX 2050 ekran kartı var. Fiyatı da 17000 TL. Sizce bu paraya değer mi? Oyun oynayacağım, biraz da kodlama işleri yaparım. RTX 2050 yeterli olur mu orta seviye oyunlar için? Asus TUF serisi nasıldır, kronik...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri