Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

Brawl Pass almaya değer mi sence?

Brawl Stars'ta Brawl Pass almayı düşünüyorum da kararsızım. Oyuna para yatırmak pek bana göre değil normalde ama bu pass sanki çok avantajlı gibi duruyor. Kutulardan daha çok şey çıkıyor mu? Kostümler falan güzel ama sırf onlar için de almak mantıklı mı emin değilim. Bir de bu pass'i alınca daha...
  2. D

Oyun dünyasında f/p oranı yüksek neler var?

Elden Ring'i bitirdim, fiyatına göre müthiş bir oyun, 👍 alıp oynamanı tavsiye ederim.
  3. D

Laptop anakartına dökülen kahve nasıl temizlenir?

Hemen pilini çıkar, anakartı kuru bir bezle nazikçe sil, sonra izopropil alkolle temizlemeye çalış, sonra iyice kurut 😥 ve bir servise göster.
  4. D

Gurgencler tamirden sonra kargoyla yolluyor mu?

Arkadaşlar Gurgencler servisine cihaz gönderdim de merak ettiğim bir şey var. Tamir bittikten sonra cihazı kargoyla geri gönderiyorlar mı yoksa gidip kendim mi almam gerekiyor? Web sitelerinde falan pek bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. Daha önce deneyimi olan varsa aydınlatabilir mi...
  5. D

Klavye tuş ataması nasıl yapılır

Klavyemdeki bazı tuşları kullanmıyorum. Onlara farklı işlevler atayabilir miyim? Mesela ses açma kapama gibi kısa yollar eklemek istiyorum. Hangi programları önerirsiniz veya Windows'ta böyle bir özellik var mı? Basit ve kullanışlı bir çözüm arıyorum.
  6. D

9 bin TL bütçeyle 1440p monitör önerisi lazım

Yeni bir monitör almam gerekiyor ve bütçem yaklaşık 9 bin TL. Genelde oyun oynamak, film izlemek ve biraz da iş yapmak için kullanacağım. 1440p çözünürlükte bir şey istiyorum, daha keskin görüntüler için. IPS panel mi VA panel mi daha iyi olur benim kullanım alanıma? Hz değerine ne kadar dikkat...
  7. D

The Boys 4 sezon nasıldı?

The Boys'un dördüncü sezonunu bitirdim, kafamda deli sorular var. Genel olarak beğendim ama bazı şeyler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı sanki. Butcher'ın durumu mesela, çok üzücüydü. Homelander her zamanki gibi psikopat ama bu sezon daha da gıcık oldum ona. Yeni karakterler de fena değildi...
  8. D

İ3 10100f OCCT'de anında 100 derece oluyor ne yapmalı?

Arkadaşlar i3 10100f işlemcim var, OCCT testinde saniyeler içinde 100 dereceyi görüyor. Normal değil bu durum değil mi? Stok fan kullanıyorum, belki ondandır. Macun yenilemesi yapmadım hiç alalı 2 sene oldu. Kasa havalandırmam da çok iyi değil aslında, bir fan var sadece. Yeni bir soğutucu mu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri