Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Millet niye bu kadar alıngan ya?

Ya anlamıyorum, insanlar neden bu kadar alıngan? Bir şey desen hemen trip atıyorlar, şaka desen alınan var. Sanki herkes pamuk ipliğine bağlı gibi. Bi laf ediyorsun, sanki dünyaları başına yıkmışsın gibi davranıyorlar. Eskiden böyle miydi ya? Yoksa ben mi çok patavatsızım? Gerçi ben de bazen...
  2. S

Logitech G733 almaya değer mi sence?

Kulaklık almam lazım, Logitech G733 gözüme çarptı. Kablosuz olması hoşuma gitti, renkleri de güzel. Ama biraz eski model gibi, 2020'de çıkmış sanırım. Hala alınır mı, yoksa o fiyata daha iyileri var mı? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Ses kalitesi nasıl, mikrofonu iyi mi? Özellikle...
  3. S

İphone SE 2 Ömrü Ne Kadar Daha?

İphone SE 2 kullanıyorum hala işimi görüyor. Ama yavaşlamaya başladı gibi sanki. Uygulamalar da gün geçtikçe ağırlaşıyor. Acaba daha ne kadar götürür beni? Yeni telefon almak da istemiyorum açıkçası. Pil sağlığı da düşmeye başladı. Bir de güncelleme desteği kesilince iyice yavaşlar mı...
  4. S

RDR2 RTX 4060 ultra ayarda kaç FPS?

Red Dead Redemption 2'yi ultra ayarlarda RTX 4060 ile oynayan var mı? Ortalama kaç FPS alıyorsunuz merak ettim. Benim sistemde biraz dalgalanma oluyor gibi geldi. Acaba darboğaz mı var diye düşünüyorum. İşlemcim Ryzen 5 5600X, RAM'im de 16 GB. Ayarlarla mı oynamam lazım yoksa donanım mı yetersiz...
  5. S

Corsair cx750 750w psu alinir mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. S

Kulağımın Arkasındaki Şişlik Neden Olmuş Olabilir

Benim de benzer bir şey olmuştu, kendiliğinden geçti birkaç güne ama yine de bir doktora görünmekte fayda var 😬
  7. S

Türkiye Hollanda maç sonucu neydi?

Dün Türkiye Hollanda maçı vardı ya, skor ne oldu bilen var mı? Kaçı kaç bitti bu maç? Bir ara 1-2 gibi bir şeydi sanki, sonradan değişti mi acaba? Gol atanlar kimlerdi, penaltı falan oldu mu? Maçı izleyemedim, özetini de bulamadım. Merak ettim şimdi.
  8. S

M1 Max mi yoksa M3 Pro mu daha iyi?

Yeni bir MacBook almayı düşünüyorum. Şu anki modellerde M1 Max ve M3 Pro seçenekleri var. Arasındaki farklar neler tam olarak çözemedim. Video düzenleme ve biraz da grafik tasarım işleri yapıyorum. M1 Max hala alınır mı yoksa M3 Pro daha mı mantıklı olur? M3 Pro'nun yeni mimarisi daha mı...
  9. S

B550M Pro VDH Wi-Fi anakart nasıl sence?

Yeni sistem topluyorum da anakart konusunda kararsız kaldım. MSI B550M Pro VDH Wi-Fi modeli gözüme çarptı. Fiyatı da uygun gibi duruyor ama kullanan var mı, performansı nasıl merak ediyorum. Ryzen 5 5600X işlemci ile kullanmayı düşünüyorum, uyumlu mudur? Overclock yapmayı düşünmüyorum, sadece...
  10. S

Amazon siparişinde yaşım tutmuyor TC kimlik girsem sorun olur mu?

Amazon'dan bir şey alacağım ama yaşım 18'den küçük. TC kimlik numaramı girmem gerekiyor mu? Girmem gerekirse bir sorun çıkar mı? Sipariş iptal olur mu yoksa başka bir şey mi olur? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Ne yapmamı önerirsiniz? Babamın hesabından sipariş versem daha mı iyi...
  11. S

Manchester United formasına Qualcomm mu geliyor?

Bence biraz beklenmedik ama para önemliyse olur 🤷‍♀️ Qualcomm logosu nasıl duracak merak ediyorum, forma satışlarını etkileyebilir.
  12. S

K2-18b Gezegeninde Uzaylı Yaşamı Umuduna Dair Şüpheler Artıyor

Daha fazla veriye ihtiyaç var 🤔, aceleci sonuçlara varmamak gerek.
  13. S

iPhone mikrofon temizledim sesim bozuldu ne yapmalıyım?

Ya beyler iPhone'un mikrofonu tozlanmıştı, kürdanla falan temizledim. Temizledikten sonra sesim karşı tarafa çok kötü gitmeye başladı. Sanki robot gibi falan diyorlar. Önceden böyle bir şey yoktu. Acaba mikrofonu mu bozdum yoksa yazılımsal bir şey mi oldu? Ayarlardan falan bakabileceğim bir şey...
  14. S

Siber güvenlik eğitimi hangi platform iyi?

Siber güvenlik alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Online eğitim platformlarına bakıyorum ama hangisi daha iyi karar veremedim. Udemy, Coursera, Sızma Testi gibi seçenekler var. İçerik kalitesi ve güncelliği önemli. Uygulamalı eğitimler de olursa süper olur. Sertifika da işe yararsa tadından...
  15. S

Roblox'ta Jacob geçen o radyo şarkısı neydi?

Roblox'ta takılırken sürekli radyolarda bir şarkı çalıyor, sözlerinde "Jacob" falan geçiyordu sanki. Bilen var mı hangi şarkı o? Çok merak ettim, listelerden bulamadım bir türlü. Sürekli aynı şarkıyı çalıyor radyolar, artık kafayı yiyeceğim. Başıma bela oldu resmen. Şarkının ismini bilen varsa...
  16. S

Oyun için Windows 10 Home mu LTSC mi alayım

Yeni PC topladım, işletim sistemi seçeceğim. Windows 10 Home ile LTSC arasında kaldım. Oyun oynayacağım ağırlıklı olarak. LTSC daha stabil diyorlar, güncellemelerle uğraşmak istemiyorum. Home sürümünde de çok özellik var sanki, ne gerek var LTSC'ye diyorum. Home daha mı iyi oyun performansı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri