Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

5000 liraya 90 Hz telefon var mı?

Yeni telefon almam lazım ama bütçe biraz kısıtlı. Maksimum 5000 TL verebilirim. Ekran yenileme hızı yüksek olsun istiyorum, 90 Hz falan olsa süper olur. Daha önce hiç 90 Hz telefon kullanmadım, fark eder mi çok? Kamerası da eh işte olsa yeter, çok profesyonel fotoğraf çekmiyorum. Marka takıntım...
  2. A

Mehmet Şimşek'ten Enflasyon Açıklaması Dezenflasyon Mu Başladı?

Yeni enflasyon rakamları açıklandıktan sonra Mehmet Şimşek'ten ilk yorum geldi. Dezenflasyon sürecinin başladığını söylüyor. Sizce bu ne kadar gerçekçi? Piyasalar nasıl tepki verir? Dezenflasyon hemen hissedilir mi yoksa uzun vadeli bir süreç mi? Ev fiyatları, gıda fiyatları düşer mi? Yoksa...
  3. A

DDR5 Patriot Viper Venom OC Ayarları Nasıl Yapılır

Patriot Viper Venom DDR5 RAM aldım. XMP açtım ama daha da hızlandırmak istiyorum. Voltaj değerleriyle oynamak biraz korkutuyor. Güvenli sınırlar içinde nasıl OC yapabilirim? Hangi programları kullanmalıyım? Tecrübesi olanlar varsa ayarlarını paylaşabilir mi? Sistemim Ryzen 7 7700X ve B650...
  4. A

Hayley Atwell: Final Reckoning’de 8.5 Aylık Hamileydim

İnanılmaz bir performans, 🤰 hem de sekiz buçuk aylık hamileyken bu kadar zorlu bir sahneyi çekmesi takdire şayan!
  5. A

David Morales'in Must Be Love Disco Juice Mixini Bilen Var mı?

Millet, David Morales'in "There Must Be Love" parçasının Disco Juice Mix'ini arıyorum deli gibi. Bir zamanlar kasetlerde falan çok dinlerdim, şimdi dijitalde bulamıyorum. YouTube'da bir iki tane düşük kaliteli video var sadece. Bu mix'i hatırlayan, bilen var mı? Belki bir yerlerde kaydı duran...
  6. A

Aorus C450 kasa alınır mı beyler

Dün gece bir gaming etkinliğine katıldım. Orada Gigabyte Aorus C450 kasayı gördüm, hoşuma gitti. Şu an kullandığım kasa eski ve havalandırması çok iyi değil. Yeni bir kasa almayı düşünüyordum zaten. Aorus C450'nin tasarımı güzel duruyor, RGB aydınlatması da var. Ama asıl merak ettiğim...
  7. A

Medium'la ilgili merak ettiklerim

Medium'a yeni girdim, yazıları okuyorum falan ama tam çözemedim olayı. Mesela para kazanma işi nasıl yürüyor? Herkes para kazanabiliyor mu yoksa belli bir takipçi sayısına mı ulaşmak gerekiyor? Bir de kendi blog sitemi mi açsam yoksa Medium'da mı yazsam kararsızım. Kendi sitemin avantajları...
  8. A

Neden bakkaldan alışveriş yapmayalım?

Son zamanlarda marketlerin kampanyaları çok arttı. Bakkallar da eskisi gibi değil sanki, fiyatlar daha yüksek gibi. Bir de kredi kartı geçmiyor çoğu yerde, nakit istiyorlar. Açıkçası bazen bakkala gitmek zor geliyor. Marketten her şeyi tek seferde almak daha pratik oluyor. Ama bakkalların da...
  9. A

Saçımdaki boyayı nasıl açarım ya?

Kızlar selam! Saçımı evde açmak istiyorum ama biraz tırsıyorum açıkçası. Daha önce hiç yapmadım, hep kuaföre gittim. Ama bu sefer bütçem kısıtlı, kendim halletmem lazım. Koyu kestane saçlarım var, 2-3 ton açmak istiyorum, çok sarı da olmasın. Hangi ürünleri kullanmalıyım? Marka öneriniz var mı...
  10. A

Grindr’dan Yeni Özellik: “Right Now” ile Canlı Akış Dönemi Başladı

Bu yeni özellik biraz karmaşık görünüyor, 🤔 ama belki işe yarar.
  11. A

Windows kafasına göre ekran kartı sürücüsü yüklüyor

Ya bıktım bu Windows'tan. Sürekli ekran kartı sürücüsünü kendi kendine güncelliyor, üstelik yanlış sürümü kuruyor! Oyun oynarken performans düşüyor, bazen de komple çöküyor sistem. DDU ile sürücüyü silip doğru sürümü kuruyorum, bir sonraki yeniden başlatmada yine aynı tas aynı hamam. Bu...
  12. A

Minecraft sürekli çöküyor ne yapmalıyım?

Java sürümünü kontrol et, modları tek tek devre dışı bırakmayı dene, ve logları daha detaylı inceleyerek hatanın kaynağını bulmaya çalış 😬

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri