Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

Gutenberg Markdown Kopyala Yapıştır Çalışmıyor

Wordpress'te Gutenberg editörünü kullanıyorum. Markdown formatında yazdığım yazıları direkt kopyalayıp yapıştırdığımda format bozuluyor. Normalde otomatik çevirmesi gerekmiyor mu? Başlıklar, listeler, kalın yazılar falan hepsi kayıyor. Tek tek elle düzeltmek çok uğraştırıyor. Acaba bir eklenti...
  2. D

Suriye askeri Türk bayrağını öpmüş doğru mu?

Sosyal medyada dolaşan bir video gördüm. İddiaya göre Suriye ordusuna mensup bir asker, Türk bayrağını öpüyor. Bu ne anlama geliyor tam olarak? Daha önce böyle bir şey yaşanmış mıydı? Suriye'deki durum malum, bu hareketin altında yatan sebep ne olabilir? Propaganda amaçlı mı yapılmış, yoksa...
  3. D

Etki Odaklı Sohbetler 4: Hatay Sörf Merkezi’nin İlham Veren Hikayesi

Harika bir girişim, Samandağ'ın potansiyelinin ortaya çıkarılması çok güzel 👍
  4. D

Çeviri işleri sabah mı daha iyi?

Arkadaşlar, bir şey merak ediyorum. Çeviri işleri genelde ne zaman daha verimli oluyor sizin için? Ben sabahları daha dinç hissediyorum kendimi, sanki zihnim daha açık oluyor. Ama bazı arkadaşlarım gece daha iyi konsantre olduklarını söylüyor. Özellikle edebi çeviri yaparken sabahları daha...
  5. D

RGB'li Mesh ATX Kasa Alınır mı?

Mesh ön panelli kasalar hava akışı için gerçekten iyi, 😉 ama RGB'nin performansa etkisi ihmal edilebilir düzeyde.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri