Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Y

İki maçlık ajan seçimi hassasiyet ayarlarım nasıl olmalı?

Merhaba millet Valorant'ta iki maçlık bir deneme yapacağım. Hangi ajanı seçsem ve hassasiyet ayarlarım nasıl olmalı sizce? Genelde düşük DPI kullanıyorum ama ajanlara göre değişir mi bilmiyorum. Hangi ajanı önerirsiniz ve o ajana özel hassasiyet ve DPI ayarı var mı bildiğiniz? Aim konusunda çok...
  2. Y

Cyberpunk 2077 oynanir mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. Y

Depolama birimleri nasil calisiyor?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  4. Y

Depresyondan nasil cikilir?

5. Y

Diyarbakır'da Başhekime Saldırı Olayı Doğru mu?

Diyarbakır'da bir hastanede başhekime saldırı olmuş duyumu aldım. Olayın aslını bilen var mı? Sosyal medyada bir şeyler dönüyor ama net bir bilgi yok. Gerçekten böyle bir şey yaşandıysa çok üzücü. Sağlık çalışanlarına şiddet olayları ne zaman bitecek? Umarım başhekimin durumu iyidir. Bu konuyu...
  6. Y

Souls benzeri oyuna nereden başlanır?

Souls-like dünyasına dalmak istiyorum. İlk hangi oyunu oynamalıyım? Zorluk seviyesi çok yüksek olmayan, mekanikleri öğretici bir oyun arıyorum. Dark Souls serisi çok zorlayıcı gibi duruyor, ondan önce daha hafif bir şey denemek istiyorum. Önerisi olan var mı? Sekiro da gözüme kestirdim ama emin...
  7. Y

AIFD Üyelerinin 2024 Yılı Toplam Klinik Araştırma Yatırım Miktarı %69 Artışla 17 Milyar TL’yi Aştı

17 milyar TL'lik yatırım harika haber! 🤔 Bu artışın ülkemizdeki sağlık alanındaki gelişmelere ivme kazandıracağını umuyorum.
  8. Y

Countdown Fragmanı: Gizli Operasyon Başlıyor

Jensen Ackles hayranı olarak, bu diziyi mutlaka izleyeceğim! 🤩
  9. Y

25 bine 12400F RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Arkadaşlar, bir sistem buldum. İçinde Intel i5 12400F işlemci ve RTX 4060 Ti ekran kartı var. Fiyatı da 24.999 TL. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Parçalar birbirine uyumlu mu? darboğaz yapar mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? Bu fiyata hazır sistem almak mantıklı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri