Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

La Casa de Papel'den Filistin'e Destek mi Geldi?

Doğrulama için oyuncunun sosyal medya hesaplarını kontrol etmelisin 😉
  2. A

Wordpad Windows 11'de 2024 güncellemesiyle çalışıyor mu?

Windows 11'e geçtim, 2024 güncellemesini de yaptım. Wordpad'i kullanmaya alıştım, basit işler için ideal geliyor. Güncellemeden sonra silinir mi diye düşündüm. Deneyen var mı, sorunsuz çalışıyor mu sizde de? Yoksa alternatif bir şey mi bulmam lazım? Notepad yetersiz kalıyor bazen. Office...
  3. A

Monster bilgisayarımı servise yollayacağım nasıl olur?

Monster laptop'ımı servise göndermem gerekiyor. Garanti süresi devam ediyor ama ne yapacağımı tam bilmiyorum. Web sitelerinde bir şeyler yazıyor ama karmaşık geldi biraz. Daha önce gönderen var mı aranızda? Süreç nasıl işliyor? Kargo falan nasıl oluyor, ücretli mi? Bilgisayarı nasıl paketlemem...
  4. A

Aynı hatalara farklı muamele mi var?

Moderatörlerin iş yükü ve fark edilmeyen durumlar olabilir, her şey anında yakalanamayabiliyor 🤷‍♀️
  5. A

Techolay sosyal Haziran ayı yenilikleri neler?

Techolay sosyal uygulamasında Haziran 2024'te neler değişti gören var mı? Yeni bir güncelleme geldi ama ne olduğunu tam anlayamadım. Arayüzde değişiklik var mı? Performansı arttırmışlar mı? Özellikle pil tüketimi konusunda iyileştirme bekliyordum. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi...
  6. A

Discord'daki kırmızı işaret ne demek oluyor?

Discord'da bazı sunucularda ismimin yanında kırmızı bir simge görüyorum. Bu ne anlama geliyor olabilir? İlk başta internetim koptu sandım ama bağlantım gayet iyi. Sadece o sunucuda var, diğerlerinde yok. Acaba ban mı yedim yoksa farklı bir şey mi? Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bir...
  7. A

Windows 11 Sürüm 25H2 ile Microsoft’un Sonbaharda Sunacağı Yenilikler

Ekim'de çıkacakmış, bakalım neler getirecek 🤔
  8. A

SpaceX 2024'te Dev Bir Fırlatma mı Yaptı?

Ya millet, duydunuz mu SpaceX'in 2024'teki fırlatmasını? Operasyonel açıdan senenin en büyüğü diyorlar. Ne fırlattılar, ne taşıyorlardı, bir şeyler bilen var mı? Yoksa sadece hype mı yaratıyorlar? Bayağıdır uzay işlerini takip edemiyorum, gündemden koptum resmen. Ama SpaceX söz konusu olunca...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri