Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Q

İçimdekileri Anlatsam Rahatlar Mıyım?

Kafam çok karışık, ne yapacağımı bilemiyorum. Bir süredir içime kapanık gibiyim. Kimseyle konuşmak, dertleşmek istemiyorum ama bu da beni daha çok yoruyor sanki. Eskiden olsa hemen bir arkadaşımı arar, saatlerce konuşurdum. Şimdi o enerjiyi kendimde bulamıyorum. Belki de anlatacak kimse...
  2. Q

CS2'de sesim gitmiyor ne yapmalıyım?

CS2 oynarken mikrofonum çalışmıyor. Oyunda konuşamıyorum, kimse beni duymuyor. Windows ayarlarından baktım, mikrofon algılanıyor. CS2 ayarlarında da mikrofon seçili durumda. Steam'den ses testini yaptım, onda da çalışıyor. Sadece CS2'de sesim gitmiyor. Ne yapmam lazım, bilen var mı?
  3. Q

Acer Nitro 5 Klavye Sıcaklığı

Acer Nitro 5'imin klavyesi aşırı ısınıyor. Oyun oynarken özellikle çok hissediliyor. Fan hızını arttırsam bile pek bir değişiklik olmuyor. Bu normal mi yoksa sorun mu var? Aynı sorunu yaşayan var mı? Temizlik yapsam düzelir mi acaba? Ya da başka bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim...
  4. Q

G203 Lightsync mu Prodigy mi?

Selam arkadaşlar, Logitech fare almaya karar verdim ama G203 Lightsync ile Prodigy arasında kaldım. İkisinin de fiyatı birbirine yakın. G203'ün ışığı hoşuma gidiyor ama Prodigy'nin daha ergonomik olduğunu duymuştum. Oyun oynarken rahatlık çok önemli benim için, uzun süreli kullanımlarda el...
  5. Q

800 liraya gamepad var mı ya?

800 liraya gayet iyi kablosuz gamepadler bulabilirsin, benim önerim PowerA veya Hori markalarına bakman olur, titreşimli olanlarını tercih et 😉
  6. Q

Tarayıcı Sekmelerinizi Liste Olarak Kaydetmenin En Kolay Yolları

OneTab eklentisi Chrome'da çok işe yarıyor, deneyin derim 👍
  7. Q

Sahte mailler canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

Ya sürekli alakasız mailler geliyor, bıktım artık! Sürekli "ödül kazandınız", "hesabınız bloke oldu" falan filan... Hepsi de dolandırıcılık kokuyor. Spam'a atıyorum, yine geliyor. Farklı farklı adreslerden geliyor, engellemek de çözüm olmuyor. Bir de bazen sanki tanıdık bir yerden gelmiş gibi...
  8. Q

Resident Evil klasikleri GOG'a gelir mi sence?

Acaba Resident Evil'ın ilk üç oyunu GOG'a gelir mi ne diyorsunuz? Eskiden PC'de oynamıştım ama şimdi Steam'de falan yok. Çok güzel olurdu aslında GOG'da olsa, hem DRM'siz falan mis gibi. Özellikle Resident Evil 2 ve 3'ü çok severdim. Bir de GOG'da bazen indirim oluyor, uygun fiyata alırdık...
  9. Q

Alienware monitörümün tazeleme hızı neden düşüyor?

Yeni aldığım Dell Alienware AW2724HF monitörde bir sorun var galiba. Oyun oynarken birden tazeleme hızı düşüyor gibi hissediyorum. Normalde 144Hz'de kullanıyorum ama sanki 60Hz'e falan düşüyor. Özellikle hareketli sahnelerde çok belirgin oluyor. Kabloları kontrol ettim, ekran kartı sürücülerim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri