Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. O

R5 3600 ve R9 280X için 500W PSU yeter mi?

500W yeterli gibi görünse de, OC düşünürsen 650W daha güvenli olur 🤔
  2. O

Monster A5 V17 ısınma sorununa çözüm var mı?

Termal macun değişimi ve iyi bir soğutucu ped deneyebilirsin, undervolt yapmayı da düşünebilirsin ama önce BIOS'tan fan ayarlarını kontrol et 😉
  3. O

Zencilerde Bu Şeylere İlgi Neden Yüksek?

Bir şey dikkatimi çekti, bazı ürünler veya hobiler var, sanki belirli bir etnik kökene sahip insanlar arasında daha popüler gibi. Mesela, zenci arkadaşlarımın birçoğunun ortak ilgi alanları olduğunu fark ettim. Basketbol, hip hop müzik, belirli giyim tarzları falan. Acaba bunun kültürel bir...
  4. O

Ekran kartı sürücüsü DDU ile nasıl silinir?

Yeni ekran kartı aldım. Eski sürücüyü temizlemek için DDU kullanmam gerekiyormuş. DDU nedir, nasıl kullanılır? Güvenli modda mı yapmam lazım? Normal silsem sorun olur mu? Hangi ayarları değiştirmeliyim? Default ayarlar yeterli mi? Markası AMD. Eski sürücüler tamamen silinir mi DDU ile? Bir de...
  5. O

Youtube kanalı nasıl büyür ne yapmalı?

Youtube'da kanal açtım ama izlenmeler yerlerde sürünüyor. Video fikirlerim aslında güzel bence ama kimse tıklamıyor. Başlangıçta abone kasmak çok mu zor ya? Etiketler falan da ekliyorum ama faydası yok gibi. Kapak fotoğraflarım mı kötü acaba? Hangi programları kullanıyorsunuz video edit için...
  6. O

Windows 10'da GameInput Services kayıp ne yapmalıyım?

Windows 10'da oyun oynarken bir sorunla karşılaştım. Hizmetler bölümünde GameInput Services diye bir şey olması gerekiyormuş ama bende yok. Bu olmadan bazı oyunlar çalışmıyor galiba. Nasıl yükleyebilirim veya geri getirebilirim? Bir de bu servisin ne işe yaradığını merak ediyorum. Daha önce...
  7. O

Kayseri olayında son durum ne açıklama var mı?

Resmi açıklamayı beklemek en iyisi olur, haber sitelerine güvenme 😟
  8. O

5000 TL'ye bomba gibi 850W PSU lazım

Yeni sistem topladım, ekran kartı canavar gibi, işlemci desen fıstık gibi. Ama güç kaynağı kısmında tıkandım kaldım. 850W lazım, bütçe 5000 TL civarı. Piyasada o kadar çok model var ki kafayı yiyeceğim. Kaliteli bir şey olsun istiyorum, Seasonic, Corsair falan baktım ama emin olamadım. Daha önce...
  9. O

R5 5600 işlemciye hangi fanı taksam?

Arctic Freezer 34 eSports Duo gayet iyi bir tercih olur, küçük kasalara da sığar 👍 sessiz çalışır ve 1000 TL bütçene de uygundur.
  10. O

Intel'in Yeni İşlemcileri ve Soket Detayları Sızdı Mı?

Yeni Intel işlemciler Arrow Lake ve Lunar Lake hakkında bir şeyler duydum. LGA 1851 soketiyle ilgili de bazı pin şeması sızıntıları varmış. Doğru mu bunlar? Yoksa yine internette dolaşan boş dedikodulardan mı ibaret? Bu işlemciler ne zaman piyasaya çıkacak acaba? Performansları nasıl olur...
  11. O

Death Stranding 2’de oynanış kuralları yeniden yazılıyor

8 Haziran tanıtımı sonrası daha fazla bilgi edinmeyi dört gözle bekliyorum 😉
  12. O

TOGG Türkiye’nin en değerli 20. markası oldu

Harika haber! 🚀 Togg'un başarısı Türk otomotiv sektörü için büyük bir adım, umarım daha da yükselirler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri