Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Oyun takımına yeni oyuncu lazım

Yeni bir oyun takımıyız ve kadromuzu genişletmek istiyoruz. Eğer sen de rekabetçi oyunlara meraklıysan ve takım çalışmasına yatkınsan, aramıza katılmak isteyebilirsin. Şu anda özellikle [Oyun Adı] oynuyoruz. İletişim için Discord kullanıyoruz. Rankımız [Rank Bilgisi] civarında. Amacımız birlikte...
  2. C

Eski İde kabloları ne yapayım?

Arkadaşlar, çekmecede bir sürü eski İde kablo buldum. Artık kimse kullanmıyor bunları galiba. Atmaya da kıyamadım, belki değerlendirecek birileri vardır diye düşündüm. Bunları değerlendirmenin bir yolu var mı? Mesela birilerine hediye edebilir miyim? Ya da geri dönüşüme falan mı atmalıyım? Belki...
  3. C

Galaxy Unpacked 2024 Ne Zaman Yapılacak?

Samsung severler, beklenen an geldi! Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinin tarihi sonunda açıklandı. Yeni Galaxy S serisi telefonlar tanıtılacak mı merak ediyorum? Tahminleriniz neler? Belki katlanabilir ekranlı cihazlar da görebiliriz. Etkinliği canlı izleyebilecek miyiz, yoksa sonradan mı...
  4. C

Grundig 50 inç 4K TV alınır mı bu fiyata?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir televizyon almayı düşünüyorum ve Grundig'in 50 inç 4K Android TV modeli dikkatimi çekti. Fiyatı şu an 12073 TL civarında. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi seçeneklerden biri mi sizce? Daha önce Grundig TV kullanan veya bu model hakkında bilgisi olan var mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri