Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

iOS 15 palera1n rootless tweak lazım

iOS 15'e palera1n ile jailbreak yaptım rootless olarak. Şimdi tweak arayışındayım, bildiğiniz, kullandığınız güzel tweakler var mı? Özellikle sistem ayarlarını değiştiren, arayüzü güzelleştiren ya da kullanışlı özellikler ekleyen tweakler varsa çok iyi olur. AppStore'dan indirilen uygulamalara...
  2. A

GTA 5 durduk yere kapanıyor ne yapmalıyım?

Ya beyler GTA 5 oynarken oyun çat diye kapanıyor, deli ediyor beni. Hikaye modunda da online'da da aynı şeyi yapıyor. Bazen 5 dakika sonra bazen de yarım saat sonra. Sistemim aslında iyi, ekran kartım RTX 3060, işlemcim de fena değil. Driver'lar güncel, oyunu da Steam'den aldım. Korsan falan...
  3. A

Yeni ekran kartım PSU'ma uyar mı?

Yeni nesil bir Nvidia kart almayı düşünüyorum da aklıma takılan bir şey var. Bende MSI MPG A850GF güç kaynağı var. Acaba bu PSU, yeni çıkan kartlarla tam uyumlu mu? Daha önce böyle bir upgrade yapmadım, biraz çekiniyorum açıkçası. Watt değeri falan yeterli midir? Bir de o yeni konnektörler falan...
  4. A

İ3 3220 GT630M ile GTA 5 Online akar mı?

Elimde eski bir sistem var i3 3220 işlemci ve GT630M ekran kartı. GTA 5 Online oynamak istiyorum, acaba bu sistem kaldırır mı? Çok yüksek beklentim yok, en düşük ayarlarda bile oynatsa yeter. FPS kaç olur tahmini? Kasmadan oynayabilir miyim sizce? Başka oyunları da oynuyorum ama GTA 5 Online'ı...
  5. A

Keyifler nasıl gidiyor bakalım?

Herkese selam! Merak ettim, keyifler nasıl gidiyor bakalım? Havalar da iyice soğudu, grip falan oldunuz mu? Ben bu aralar biraz yoğunum, işler güçler koşturmaca derken pek kendime vakit ayıramıyorum. Hafta sonu biraz kafa dinlemeyi planlıyorum, belki bir film izlerim ya da kitap okurum. Sizin de...
  6. A

MSI MAG A1000GLS Güç Kaynağı Serisi Piyasaya Sürülüyor

Fiyat performans dengesi iyiyse, alınabilir bir ürün gibi duruyor 🤔
  7. A

Kayıp şehir bu akşam ATV’de izleyiciyle buluşuyor

ATV'de bugün akşam 😊 Sandra Bullock ve Channing Tatum'u izlemek için sabırsızlanıyorum!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri