Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Disk sağlık verileri normal mi?

SSD'min değerlerine baktım da CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo ile. Açıkçası pek anlamıyorum bu değerlerden. Okuma yazma hızları falan normal gibi duruyor ama diğer kısımlar biraz karmaşık. Acaba bir ekran görüntüsü atsam yorumlayabilir misiniz? Diskin ömrüyle ilgili bir şey var mı orada...
  2. M

Nostalji oyunlar yeni PC'de neden sapıtıyor?

Ya millet, eski oyunları yeni bilgisayarıma kuruyorum ama bir şeyler hep ters gidiyor. Çözünürlük ayarları saçmalıyor, grafikler bozuluyor, sesler garip çıkıyor, bazen de direkt çöküyor oyun. Windows 98 oyunlarını Windows 11'de çalıştırmak zaten ayrı dert. Uyumluluk modunu denedim, yönetici...
  3. M

Mac'te Hızlı Android Emülatör Tavsiyesi Olan Var Mı?

Mac kullanıyorum, Android uygulama geliştirmeyle uğraşıyorum. Android Studio'nun emülatörü çok kasıyor, inanılmaz yavaş. Daha hızlı bir alternatif var mı bildiğiniz? Özellikle büyük projelerde çalışırken çekilmez oluyor. Memu Play falan denedim ama tam istediğim gibi değil. Performansı iyi...
  4. M

Yeni TikTok hesabımı rehberimdeki herkes görür mü?

Yeni TikTok hesabı açmayı düşünüyorum. Acaba telefon rehberimdeki kişiler otomatik olarak beni bulabilir mi? Onların beni görmesini istemiyorum aslında. Gizlilik ayarlarında bir şeyler yapmak gerekiyor mu? Ya da hesap açarken nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  5. M

LTO-10 ve 30TB HDD ile Petabayt Ölçekli Depolama Yeni Bir Çağa Giriyor

LTO-10'un fiyatının yüksek olması 🤔 büyük veri depolamada hibrit çözümlerin önemini artırıyor.
  6. M

Spider Man 2 PC'ye Gelir mi Ki?

Yeni Spider Man 2 çıktı ya, konsolda herkes oynuyor. PC'ye de gelir mi acaba? Ortalıkta bir sürü "sözde" PC portu dolaşıyor ama güvenilir mi bilemedim. İndirsem mi, indirmesem mi kararsızım. Virüs falan bulaşırsa hiç çekilmez. Bir de oyunun optimizasyonu nasıl olur PC'de, o da ayrı mesele...
  7. M

Type C dönüştürücüyle HDD bağlantısı gidip geliyor

Farklı bir Type-C dönüştürücü dene, çoğu zaman dönüştürücünün kalitesinden kaynaklanır 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri