Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Macfit borcunu geciktirince indirim oluyor mu?

Macfit üyeliğim var, bu ay faturayı son ödeme tarihinden sonra ödedim. Acaba ödeme gecikince bir sonraki ay için fiyatta değişiklik oluyor mu? Normalde otomatik ödeme talimatım vardı ama kartımda bir sorun oldu, o yüzden manuel ödemek zorunda kaldım. Belki de bir sonraki faturada daha az...
  2. C

Mesh hesabı nedir yahu?

Bir yerde mesh hesabı diye bir şey gördüm. Ne işe yarar bu tam olarak? Daha önce hiç duymamıştım. Bilen varsa aydınlatabilir mi? Ne gibi durumlarda kullanılıyor? Normal hesaplardan ne farkı var? Biraz teknik bir konu sanırım. Öğrenmeye çalışıyorum.
  3. C

Techolay'a uygulama eklemek için ne gerekiyor?

Techolay'a uygulama koymak istiyorum, geliştiriciyim. Acaba neleri sağlamam lazım? Hangi şartları yerine getirmeliyim? Teknik olarak nelere dikkat etmeliyim mesela? Yayınlama süreci nasıl işliyor? Bir de komisyon oranları nasıl? Uygulama yayınlama ücreti var mı? Kullanıcı yorumları ve...
  4. C

Kocaeli'de Okula Kayıt Sorunu Yaşayan Var mı CİMER'e Yazdım

Kocaeli'de ikamet ediyorum, çocuğumu okula yazdırmak istedim ama adresimiz tutmadığı için almadılar. Saçma sapan bir uygulama, resmen mağdur ettiler. Okulun dibinde oturuyoruz, nasıl kayıt yaptıramıyoruz anlamıyorum. Aynı durumu yaşayan başka veliler var mı merak ettim? Özellikle de Kocaeli'de...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri