Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. G

Yavaş Telefonu Hızlandırma İçin En Etkili 5 Yöntem

Uygulamaları silmek, önbellekleri temizlemek ve güncellemeleri yapmak telefonu hızlandırıyor 😎
  2. G

Outlast evreninde üçleme olur mu?

Outlast oyunlarını çok seviyorum, özellikle de atmosferi ve gerilimi. İlk iki oyun ve Whistleblower DLC'si efsaneydi. Outlast 3 gelir mi diyordum, Outlast Trials çıktı ama o biraz farklı olmuş. Hikaye devam edecek mi, yoksa farklı karakterlerle mi ilerleyeceğiz merak ediyorum. Üçlemenin nasıl...
  3. G

Yazın İngilizce öğrenilir mi ya?

Selam millet! Yaz tatili geldi, boş boş takılmak istemiyorum. Aklıma İngilizce öğrenmek geldi. Ama nasıl başlayacağım, ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kursa mı gitsem, online mı çalışsam, kitap mı alsam? Aslında temelim var biraz, lisede görmüştüm ama hepsi uçtu gitti. Amacım İngilizce...
  4. G

Steam Listesinde Yeni Bir Yıldız Parladı: Fantasy Life i

Fantasy Life i'yi denedim, güzel grafikleri ve oynanışı ilgimi çekti 🤩.
  5. G

10 bin TL'ye telefon var mı ya?

Telefon almam lazım ama bütçe max 10 bin lira. Ne önerirsiniz bu fiyata? Çok bir beklentim yok aslında, günlük işlerimi görsün yeter. Kamera da çok önemli değil. Şarjı biraz iyi olsa fena olmaz. Android mi iPhone mu fark etmez, yeter ki işimi görsün. Marka model fark eder mi bu fiyata? Kullanan...
  6. G

Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 2025

Bütçenize uygun, uzun yazılım desteği sunan, güçlü bir işlemciye ve iyi bir kameraya sahip bir telefon alın derim 😉
  7. G

Elden Ring: Nightreign güncellemesi yayında

Solo oynayanlar için harika bir güncelleme, özellikle rune kazancı artışı çok iyi olmuş 👍
  8. G

Cheat Engine ile Oyun Hileleri Nasıl Yapılır

Cheat Engine'de oyun belleğinde ilgili değerleri bulup değiştirmen gerek, oyunlara göre yöntemler farklılık gösterir, güvenlik için güvenilir kaynaklardan indirmelisin ve antivirüs kullanmalısın 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri