Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

SpaceX Yılda 25 Starship İşi Gerçek Mi?

SpaceX'in yılda 25 Starship fırlatma planı varmış, duydunuz mu? Bu kadar sık olabilir mi ya? Üretim hızları falan nasıl yetişecek? Belki de sadece hedef koymuşlardır. Amaç Mars'a koloni kurmaksa hızlanmaları lazım tabii. Acaba bu kadar sık fırlatma çevresel etki yaratır mı? Çok merak ediyorum ne...
  2. K

RDR2 aniden kapanıyor emp dll hatası

Red Dead Redemption 2 oynarken sürekli oyundan atıyor. "emp.dll" diye bir hata veriyor, ne demek bu? İnternette biraz baktım ama çözüm bulamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel, oyunu da yeni yükledim. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Korsan oyun falan da değil, Steam'den aldım...
  3. K

B550 A Pro Anakart Alınır mı Bu Fiyata?

Arkadaşlar B550 A Pro anakart gördüm 3698 TL'ye. Fiyatı iyi geldi ama kararsız kaldım. Ryzen 5 5600X ile kullanacağım. Bu anakart bu işlemciye yeterli mi? Yoksa daha iyi bir şey mi bakmalıyım? Kullanan varsa memnun mu acaba? Başka öneriniz varsa değerlendirebilirim. Bütçem çok yüksek değil...
  4. K

i3 10100F RTX 3060 Ti darboğaz olur mu?

Yeni sistem topladım sayılır. i3 10100F işlemci ve RTX 3060 Ti ekran kartı aldım. Birkaç yerde darboğaz yapabileceğini okudum. Oyunlarda çok fark eder mi sizce? Özellikle hangi oyunlarda sorun çıkarır? İşlemciyi yükseltmem gerekir mi hemen? Yükseltirsem ne önerirsiniz? Bütçem çok yüksek değil...
  5. K

4K YouTube edit için sistem yükseltme tavsiyesi?

YouTube kanalım var, 4K 60fps videolar editlemek istiyorum. Şu anki sistemim biraz zorlanıyor gibi. Render süreleri çok uzun, bazen de takılıyor. İşlemci ve ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçem çok yüksek değil, orta seviye bir şeyler bakıyorum. AMD mi Intel mi, Nvidia mı AMD mi...
  6. K

Modem üzerinden sadece kendi cihazımın DNS'ini nasıl değiştiririm?

Evdeki modemin ayarlarından sadece kendi kullandığım telefonun veya bilgisayarın DNS adresini değiştirmek istiyorum. Yani diğer cihazlar etkilenmesin. Bu mümkün mü? Modemin arayüzüne girdim ama öyle bir ayar bulamadım. Normalde DNS değiştirmeyi biliyorum, ama bu sefer sadece tek bir cihaz için...
  7. K

Cam mousepad kullanan var mı tavsiye?

Merhaba, yeni bir mousepad almayı düşünüyorum ve cam olanlar dikkatimi çekti. Kullananlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Özellikle kayganlığı nasıl? Normal kumaş mousepadlere göre ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Sensör okuma konusunda bir sıkıntı yaratıyor mu? Uzun süre...
  8. K

PS Vita'ya SD kart nasıl takılıyor?

PS Vita'm var, SD2Vita adaptörü aldım. Ama bu SD kartı nasıl kullanacağım çözemedim. Kartı taktım, adaptörü de yerleştirdim ama konsol görmüyor. Birkaç video izledim ama tam anlamadım. Hangi dosyaları nereye atmam gerekiyor? Bir de bu adaptörün farklı versiyonları var mı? Bende olan doğru mu...
  9. K

Güneş Üzerindeki Koronal Yağmurun Şimdiye Kadarki En Ayrıntılı Görüntüsü

Bu yeni görüntüler gerçekten inanılmaz, Güneş'in gizemini çözmeye daha çok yaklaştık 🚀

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri