Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Aliexpress klavye alınır mı sence?

Aliexpress'ten klavye almayı düşünüyorum da, kalitesi nasıldır bilemedim. Çok ucuz modeller var, mekanik falan diyorlar ama ne kadar güvenilir emin değilim. Daha önce alışveriş yapan var mı? Hızlı bozulur mu, yoksa iş görür mü? Ofis için kullanacağım, oyun oynamayacağım. Kablolu mu kablosuz mu...
  2. B

Throttlestop ayarları nasıl olmalı?

Laptopta işlemci sıcaklığı çok yükseliyor, Throttlestop kullanmayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım, biraz karmaşık geldi arayüzü. Hangi ayarları yapmam gerekiyor? Voltaj düşürme (undervolting) nasıl yapılır? Hangi değerler güvenli? İnternette çok farklı ayar görüyorum, hangisi benim...
  3. B

Yeni Honor Magic V3 özellikleri sızdı mı?

Honor Magic V3'ün özellikleri konuşuluyor ortalıkta. Katlanabilir telefon piyasasında rekabet kızışacak gibi duruyor. Ekran boyutu, işlemci, kamera özellikleri falan merak konusu. Snapdragon'un yeni bir işlemcisi olabilir mi? Batarya performansı nasıl olacak acaba? Fiyatı ne olur dersiniz...
  4. B

AliExpress'ten kulaklık alsam vergi öder miyim?

AliExpress'ten kablosuz kulaklık sipariş etmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım. Gümrük vergisi falan çıkıyor mu, ne kadar çıkar? Bir de ÖTV diye bir şey duydum, kulaklıkta ÖTV var mı? Varsa ne kadar oluyor? Toplamda ne kadar öderim kafamda canlanmıyor. Daha önce...
  5. B

Evde bisiklet sürmek için alet önerisi olan var mı?

Kış geldiğinden beri dışarıda bisiklete binemiyorum. Hava çok soğuk ve sürekli yağmur yağıyor. Evde bisiklet sürmek için bir alet almaya karar verdim. Hani şu bisikleti sabitleyip sanki yolda gidiyormuş gibi pedal çevirdiğin aletlerden. Onların markaları ve modelleri hakkında hiçbir fikrim yok...
  6. B

Aile Youtube'da hesabım çift mi görünüyor?

Youtube aile planı aldım, benim hesap listede iki kere görünüyor. Garip bir durum oldu, normalde tek olması gerekmiyor mu? Bir arkadaşımı davet ettim o da katıldı ama bende bir gariplik var. Acaba bir sorun mu var sistemde? Daha önce başına gelen oldu mu böyle bir şey? Nasıl çözebilirim bu...
  7. B

Periyodik bakım ne zaman haber verilir?

Arabamın periyodik bakımı yaklaşıyor gibi, bir işaretler var. Servisler genelde bakım zamanı gelince haber veriyor mu, yoksa benim mi takip etmem gerekiyor? Daha önce hiç yaptırmadım, tecrübesi olan varsa anlatabilir mi? Kaç km'de bir bakım yapılıyor normalde? Bir de bakımda nelere bakıyorlar...
  8. B

Berserkin indirim ihtimali nedir?

Merhaba oyunseverler. Berserkin'i almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz yüksek geldi. Daha önce bu oyunun indirime girdiğini gören oldu mu? Steam veya başka platformlarda ne sıklıkla indirime giriyor? Yoksa beklemeyip direkt almalı mıyım? Özellikle son zamanlarda bir indirim beklentisi var mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri