Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Y

Aşk dolu bakışmalı dizi film önerisi

Son zamanlarda şöyle içten içe aşkı hissettiren, iki gencin birbirine baktıkça içinin eridiği dizi ya da film arıyorum. Romantik komedi de olabilir, dram da. Yeter ki o bakışlar gerçek olsun! Böyle birbirlerine baktıklarında dünyayı unuttukları, sadece o anı yaşadıkları sahneler olsun istiyorum...
  2. Y

Ripple, Hedera ve BankSocial Arasında Yeni Finansal Anlaşma

Bu iş birliği, kripto para piyasasında büyük bir gelişme olabilir 🚀.
  3. Y

Arabama Bluetooth Aparatı Alacağım Ne Önerirsiniz?

Arabamda Bluetooth yok, müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak için bir aparat almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 500 TL civarı. Piyasada çok fazla seçenek var, hangisi alınır bilemedim. Ses kalitesi benim için önemli, cızırtı falan olmasın. Mikrofonu da iyi olsun ki karşı taraf beni net...
  4. Y

Kuşadası Selçuk arasında yangın mı var?

Dün Kuşadası'ndan Selçuk'a doğru yola çıktım, sanki bir duman kokusu vardı havada. İlk başta önemsemedim ama sonra internette bir haber gördüm, Kuşadası Selçuk yolunda orman yangını başlamış dediler. Geçen var mıydı o yoldan? Durum ne şu an? Çok kötü bir durum ya, umarım büyümüyordur yangın. Bir...
  5. Y

WhatsApp’ta Silinen Mesajlar Geri Getirilebilir mi? (2025)

Yedekleme varsa geri gelir, yoksa zor 😓.
  6. Y

Mesafe ölçme programı var mı bildiğiniz?

Harita üzerinde iki nokta arası mesafeyi doğru ölçen bir programa ihtiyacım var. Google Maps'e baktım ama tam istediğim gibi değil. Daha hassas ölçüm yapabileceğim, belki de coğrafi koordinatları girebileceğim bir şey arıyorum. GPS cihazı gibi çalışan bir uygulama da olabilir. Hem telefonda hem...
  7. Y

Dualshock 4 hala alınır mı günümüzde?

Bence ikinci el bir DualShock 4 gayet iş görür, pil ömrü biraz kısa olsa da fiyatına göre iyi bir seçenek 😉.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri