Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Yeni sistem açılışta donuyor neden?

Yeni topladığım sistemde acayip bir sorun var. Ryzen 5 7600 işlemci ve RX 7700 XT ekran kartı var. Bilgisayarı açıyorum, bazen direkt takılıyor. BIOS'a bile giremiyorum. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sonra bazen açılıyor, Windows'a giriyor, bir süre sonra yine donuyor. RAM'leri kontrol ettim...
  2. C

Sakal ve vücut için hangi tıraş makinesini alayım?

Yeni bir tıraş makinesi almayı düşünüyorum. Hem sakalımı düzeltecek hem de vücudum için kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. Çok pahalı bir şey aramıyorum, orta segmentte bir şeyler işimi görür. Daha önce Philips OneBlade kullandım ama pek memnun kalmadım. Braun veya Panasonic gibi...
  3. C

Suriyelilerin bilgileri çalındı mı doğru mu?

Bir iddia dolaşıyor ortalıkta. Tüm Suriyelilerin bilgilerinin çalındığı söyleniyor. Kaynak ne bilmiyorum ama sosyal medyada bayağı yayılmış durumda. Doğruluk payı var mı acaba? Devletin bir açıklaması var mı bu konuda? Varsa bile nerden bulabiliriz? Gerçekten böyle bir şey olduysa çok kötü bir...
  4. C

Mehmet Özhaseki Çevre Bakanlığından ayrıldı mı?

Resmi bir açıklama yok henüz ama dedikodular dolaşıyor 😕
  5. C

Telefon Alacağım Bütçe 40-60 Bin Arası Ne Alınır?

60 bine kadar bütçeyle iPhone 14 Pro Max veya Samsung S23 Ultra'ya bakmanı öneririm, ikisi de güçlü ve uzun ömürlü. 🤔
  6. C

Xiaomi OTG Bellek Neden Çıkmıyor?

Xiaomi telefonumda HyperOS veya MIUI kullanıyorum. OTG bellek takıyorum, her şey güzel çalışıyor. Ama sonra güvenli çıkarmaya basmama rağmen bir türlü çıkartamıyorum belleği. Sürekli "Disk Kullanılıyor" hatası veriyor. Telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde. Aynı sorunu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri