Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Gaziantepte Suriyeli Bıçaklandı mı Ne Diyorsunuz

Gaziantepte duyduğuma göre Suriyeli biri işten çıkmış evine giderken durdurulmuş. Kimliği belirsiz kişilerce bıçaklandığı söyleniyor. Olay doğru mu? Polis falan bir açıklama yaptı mı? Kim neden bıçaklamış olabilir ki? Böyle şeyler duydukça insanın morali bozuluyor. Umarım durumu iyidir adamın...
  2. F

Oyunlar için taşınabilir SSD lazım

PC'deki oyunlar kasıyor, harici SSD düşünüyorum. USB'den takacağım, hızlı bir şey lazım. Okuma yazma hızları önemli tabii. Marka olarak ne önerirsiniz? Samsung T7 Shield falan gördüm, iyi midir? 1TB yeterli olur sanırım. Oyunları direkt SSD'ye kuracağım, sorun çıkar mı? Bir de fiyatlar uçmuş...
  3. F

Otobüsle Uzun Yolculukta Ne Yapılır?

Ya, haftaya 16 saatlik otobüs yolculuğum var. Daha önce hiç bu kadar uzun süre otobüste kalmadım, biraz gerginim. Ne yapacağımı, nasıl vakit geçireceğimi falan düşünüyorum sürekli. Film, dizi indirsem mi diyorum ama telefon şarjı da bitecek. Yanıma kitap alayım diyorum ama okumaktan sıkılır...
  4. F

Üçüncü Dünya Savaşı Çıkacak mı?

Son zamanlarda haberlerde sürekli bir gerginlik var. Sanki dünya kaynıyor gibi. Ukrayna'daki savaş, Orta Doğu'daki olaylar, Çin'le Tayvan arasındaki durum falan derken insan ister istemez tedirgin oluyor. Acaba bunlar büyük bir şeyin habercisi mi? Üçüncü Dünya Savaşı falan çıkar mı dersiniz...
  5. F

The Last of Us Part 1 A750 FPS durumu ne?

The Last of Us Part 1'i sonunda oynayacağım ama ekran kartım biraz mütevazı. Intel Arc A750 kullanıyorum. Acaba bu kartla oyunu hangi ayarlarda, ne kadar FPS ile oynayabilirim? Ultra ayarlarda hayal kurmuyorum zaten. Orta veya yüksek ayarlarda akıcı bir deneyim yaşatsa yeterli. Ayarları...
  6. F

MLD SSD'm yüzde 88 sağlıklı mı?

Yeni aldığım MLD m300 m.2 SSD'nin sağlık durumu CrystalDiskInfo'da 88% gösteriyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Daha önce hiç SSD kullanmadım, bu değerler hakkında bilgim yok. Garantiye göndermeli miyim sizce? Kullanan varsa fikirlerini merak ediyorum.
  7. F

Ideapad 1 mi Vivobook mu almalıyım?

Bütçene uygunsa Vivobook daha uzun ömürlü gibi görünüyor 🤔, ama Ideapad 1 de işini görecektir.
  8. F

Monitörüm Aralıklı Olarak Görüntü Kaybediyor Neden?

Monitörün güç kaynağını veya ekran kartını kontrol etmeyi dene, belki de bir güncelleme gerekli olabilir 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri