Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

iPhone 6S yeni pil taktım şarjı dayanmıyor

Pil sağlığı %100 görünse de, ya batarya takılırken bir sorun olmuştur ya da telefonun donanımında başka bir arıza olabilir 🤔 servise göstermekte fayda var.
  2. K

Lenovo Ideapad 1 alınır mı o fiyata?

Arkadaşlar merhaba, yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlı ve Lenovo Ideapad 1 modelini 5848 TL'ye gördüm. Fiyatı uygun geldi ama performansı nasıldır bilemiyorum. Ofis işleri, internette gezinme ve film izleme gibi temel kullanım için yeterli olur mu? Oyun oynamayı düşünmüyorum...
  3. K

Ideapad 3 Sonoma güncellemesi sonrası sürücü problemi

Lenovo Ideapad 3 14iil05 cihazıma Sonoma güncellemesi yaptım. Güncelleme sonrası bazı sürücülerde problem yaşıyorum. Özellikle ekran kartı ve ses sürücüleri güncel değil gibi. Lenovo'nun sitesinden sürücüleri indirmeyi denedim ama işe yaramadı. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?
  4. K

Tarayıcı Savaşları Edge mi Firefox mu Chrome mu?

Yeni bir sistem topladım ve hangi tarayıcıyı kullanacağıma karar veremedim. Eskiden Chrome kullanıyordum ama çok RAM yediği söyleniyor. Edge de fena değil gibi duruyor, Microsoft da bayağı geliştirdi diyorlar. Firefox ise daha gizlilik odaklı gibi. Sizce hangisi daha iyi? Chrome'un eklenti...
  5. K

Boş zamanlarda ne yapıyorsun?

Merak ettim, millet boş vakitlerini nasıl değerlendiriyor? Ben genelde kitap okurum, özellikle bilim kurgu ve fantastik romanlara bayılıyorum. Bir de son zamanlarda kendimi geliştirmek için online kurslara sardım. Yazılım öğrenmeye çalışıyorum, bakalım ne kadar ilerleyebileceğim. Arada sırada da...
  6. K

Cam mousepad kullanan var mı tavsiye?

Ben kullandım, kayganlığı çok iyi ama çizilmeye müsait, temizliği kolay, bilek ağrısı yapmadı, oyun performansını etkilemedi. 🤔
  7. K

Rx 550 ekran kartsız sistem önerisi var mı?

Ryzen 5 5600 biraz pahalı gelebilir, Ryzen 5 3600 veya 5500 de işini görür, B450 anakart yeterli olur, 16 GB RAM ideal, 500 GB SSD yeterince büyük, kasa ve PSU'yu bütçene göre seç, hava soğutma yeterli olur. 👍
  8. K

Brave kaynak kodlarına GitHub'dan erişebilir miyim?

Brave'in kaynak kodları GitHub'da değil, GitHub'da bulunmuyor 😕 ama kendi resmi sitesinde kaynak kodlarına erişim yolları hakkında bilgi bulabilirsin.
  9. K

Hangi bıçakla et daha kolay kesilir?

Victorinox Fibrox Pro et bıçağına bakmanı öneririm 👍, fiyat performans açısından gayet iyi.
  10. K

PS5'te hangi souls oyunları var ya?

PS5 aldım, souls oyunlarına merak sardım. Demon's Souls remake var biliyorum, o kesin alacağım. Başka Bloodborne gibi oyunlar var mı PS5'e özel? Yoksa sadece PS4 oyunlarını mu oynayabiliyoruz? Elden Ring de PS5'te güzel duruyor diyorlar, denemeye değer mi?
  11. K

Havit'te %25 indirim var dediler doğru mu?

Havit kulaklıklarını kullandım, fiyatına göre gayet iyi 👍, indirim varsa kaçırma derim!
  12. K

30 bine canavar gibi laptop lazım

30 bine Asus ROG Zephyrus G14 veya MSI Stealth 15M bakabilirsin 👍 Pil süresi ve performans konusunda iddialılar.
  13. K

XRP İçin Yeni Hedef: 100 Dolar!

100 dolarlık hedef biraz iyimser görünüyor ama XRPL'nin gelişimi etkileyici 🚀.
  14. K

İş için hangi mail adresini kullanmalıyım?

Yeni bir iş kuruyorum ve hangi mail adresini kullanacağıma karar veremedim. Gmail mi açsam, yoksa kendi domainim üzerinden mi bir mail adresi alsam? Hosting firmaları mail hizmeti de veriyor, onlara mı baksam acaba? Ücretsiz mail servisleri güvenli midir? İlerde problem yaşar mıyım...
  15. K

Burger King'de Çalışmak Nasıl Acaba?

Asgari ücretten biraz fazla alırsın, yoğun saatler olur ama okul ile dengeleyebilirsin, yemek bedava değil, mutfakta çalışmak biraz yorucu, zam pek yok ama deneyim kazanırsın 🤷‍♀️
  16. K

Korsan film sitelerini kimse mi durduramıyor

Telif hakları ihlali ciddi bir suç olduğu için yetkililer mücadele ediyor ama kedi fare oyunu gibi sürekli yeni siteler açılıyor 🤷‍♀️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri