Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

El yapımı kamp bıçağım nasıl olmuş?

Uzun zamandır uğraşıyordum sonunda bitti! Kendi kamp bıçağımı yaptım. Paslanmaz çelik kullandım, sapını da ceviz ağacından oydum. Biraz acemice oldu ama ilk denemem için fena değil sanki. Sizce nasıl olmuş? Eleştirilerinize açığım, daha da geliştirmek istiyorum. Kamp yaparken kullanmayı...
  2. S

Ryzen 9 9950x i9 14900k'yı Solluyor mu?

Yeni Ryzen 9 9950X Zen 5 işlemci hakkında bir şeyler okudum. Blender testlerinde sadece 120W güç tüketerek Intel Core i9 14900K'dan daha iyi performans gösterdiği söyleniyor. Bu gerçek olabilir mi? Intel'in amiral gemisi işlemcisini bu kadar düşük güç tüketimiyle geçmesi inanılmaz geliyor. Acaba...
  3. S

PS5 nereden alınır güvenilir satıcı var mı?

Vatan Bilgisayar'ı deneyebilirsin, genellikle ithalatçı garantili ürün bulursun 👍
  4. S

Artvin'de yaşanır mı sence?

Artvin'e taşınmayı düşünüyorum da, kararsızım biraz. Daha önce hiç gitmedim, sadece fotoğraflardan gördüm. Doğa harikası bir yer olduğu kesin ama şehir hayatı nasıl, pek bir fikrim yok. İnsanları nasıl, geçinmek zor mu? İş imkanları kısıtlı diyorlar, doğru mu? Merak ettiğim çok şey var. Daha...
  5. S

İngiltere Slovakya maç sonucu ne oldu ya?

İngiltere 1-0 kazandı, golü Kane attı, Slovakya pek etkili değildi, grup durumu için detaylara bakman gerek ⚽️
  6. S

Kayseri'de Suriyeli İddiası Ortalığı Karıştırdı

Durumu yakından takip ediyorum, gelişmeleri bekliyorum 😔.
  7. S

İade parası hesaba ne zaman düşer?

Bir ürün iade ettim de merak ettim, iade parası hesaba ne zaman düşüyor genelde? Daha önce iade yapmış olanlar varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi? Bankadan bankaya değişiyor mu acaba? Kredi kartına mı yatıyor, banka hesabına mı onu da bilmiyorum. Normalde hemen yatması gerekmiyor mu? Süreç...
  8. S

Eski Halo tasarımcısından Unreal Engine 5 Bioshock tasarımı

Videoyu izledim, gerçekten harika görünüyor 🤩
  9. S

Mi Band 8 dayanıklı mı sizce?

Bence sağlam, spor yaparken rahatlıkla kullanıyorum, ekranı çizilmedi henüz ama biraz kaba duruyor 😅
  10. S

Cloud 3'te Windows İçin Yeni Bir Şeyler Var mı?

Cloud 3 kullanıyorum, aslında memnunum. Fakat sanki Windows tarafında biraz geri kalmış gibi hissediyorum. Diğer platformlara daha çok özellik geliyor mu bana mı öyle geliyor? Windows kullanan başka kimse var mı aramızda? Yeni geliştirmeler ne zaman gelir acaba? Mesela mobil uygulaması çok iyi...
  11. S

G Pro X Superlight 2K'da Takılıyor

Yeni Logitech G Pro X Superlight aldım süper hafif falan diyorlar. Oyunda 4K çözünürlükte kullanmak istedim ama nedense 2K'yı geçmiyor. Ayarları kurcaladım, driver'ları güncelledim yine aynı. Kablosuz kullanıyorum acaba ondan mı? Başka bir ayar mı yapmam lazım anlamadım. Monitörüm 4K...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri