Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

RTX 4080 Super'de TUF mu PNY mi?

Yeni ekran kartı alacağım RTX 4080 Super düşünüyorum. ASUS TUF ile PNY modelleri arasında kaldım. İkisinin de fiyatı yakın gibi. ASUS daha bilindik marka ama PNY'nin de iyi olduğunu duydum. Soğutma performansı ve ses seviyesi nasıl acaba? Overclock potansiyeli hangisinde daha iyi? Kullanan varsa...
  2. A

Çalışanların kıymetini nasıl arttırırız?

Şirketteki elemanların motivasyonunu yükseltmek için ne yapabiliriz? Maaş zammı tek başına yeterli mi sence? Yoksa farklı şeyler de gerekiyor mu? Mesela eğitimler, sosyal aktiviteler falan işe yarar mı? Performans değerlendirmeleri nasıl yapılmalı ki kimse üzülmesin? İyi bir çalışma ortamı nasıl...
  3. A

Copilot for Gaming: Microsoft’un Oyuncular İçin Yapay Zekâ Destekli Yeni Asistanı

Bence bu Copilot, oyun deneyimini kolaylaştırabilir ama bağımlılık yapma riski de var 🤔
  4. A

Yeni 8BitDo mu Yoksa İkinci El Xbox One Kolu mu?

Yeni 8BitDo Ultimate C almayı düşünüyorum. Ama ikinci el Xbox One 8. nesil kol da aklıma takılıyor. Sizce hangisi daha mantıklı? 8BitDo daha yeni teknoloji, ama Xbox kolu da sağlam ve yaygın. Oyun oynarken rahatlık önemli. Bir de titreşim özelliği nasıl? Hangi kolu daha çok önerirsiniz? Xbox...
  5. A

Online oyunda saat arttırma programı var mı?

Bir oyunda belli bir saati geçmem gerekiyor. Bunu yapmanın kolay bir yolu var mı merak ettim. Yani, oyunu açık bırakmadan saat sayacını arttıran bir program falan var mı? Duydum ki bazıları kullanıyormuş. Böyle bir şey varsa, güvenilir mi? Virüs falan bulaşır mı? Veya ban riski var mı? Kullanan...
  6. A

Game Pass Tales of Arise çalışmıyor

Game Pass üzerinden Tales of Arise indirdim ama oyunu bir türlü açamıyorum. Başlat'a tıklıyorum, kısa bir süre sonra hiçbir şey olmuyor. Sistemim oyunu kaldıracak düzeyde, hatta daha önce sorunsuz oynamıştım. Son güncellemeden sonra böyle oldu sanırım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözümü hakkında...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri