Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

Apple Watch İçin Yeni İddia! Patenti Alabilir

Kavisli ekranlı Apple Watch fikri ilginç, bakalım gerçek olacak mı 🤔
  2. E

iPhone 4 vidayı yalama yaptım ne yapmalıyım?

Ya sabır! iPhone 4'ün vidasını yalama ettim. Açmaya çalışırken iyice bozdum galiba. Şimdi nasıl çıkaracağım ben bu vidayı? Daha da kötüsü içindeki parçalara zarar vermekten korkuyorum. Evde deneyebileceğim bir yöntem var mı? Yoksa direkt telefoncuya mı gitmeliyim? Daha önce başına gelen var mı...
  3. E

Aklıma Takılan Şarkı Ben Yine Durduğun Yerdeyim

Ya bir şarkı vardı, deli etti beni! Nakaratında "ben yine durduğun yerdeyim" falan diyordu. Slow bir şarkıydı, sanki eski bir parça gibiydi. Birkaç gündür aklıma takıldı, ne yaptıysam bulamadım. Radyoda mı duydum, bir yerde mi denk geldim hiç hatırlamıyorum. Şarkının tarzı böyle arabesk pop...
  4. E

Corsair ONE i600 ile Kompakt Kasada Maksimum Güç

Fiyatı biraz yüksek ama performansına değermiş gibi görünüyor 🤔
  5. E

Forza Horizon 4 tahmini indirme süresi ne olur?

Beyler Forza Horizon 4'ü indirmeye çalışıyorum da oyun 89 GB. Benim internet 8 Mbit. Kabaca kaç saatte iner bu meret? Daha önce bu kadar büyük bir oyun indirmedim, tecrübesi olan var mı? Yoksa sabaha kadar açık mı bırakmam lazım? Belki de daha uzun sürer, bilemiyorum. Steam'den indiriyorum...
  6. E

iPhone 11 Mobil Veri Çalışmıyor 2025

Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve SIM kartını kontrol etmeyi denedin mi 🤔?
  7. E

RTX 3060 ekran kartından RX 7600 XT'ye geçilir mi?

Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an RTX 3060 var, aklımda Radeon RX 7600 XT var. Performans olarak nasıl olur? Değer mi değiştirmeye? Yoksa daha üst bir kart mı bakmalıyım? Bütçem çok yüksek değil ama biraz daha zorlayabilirim belki. Oyunlarda ne gibi farklar olur? Kullanan varsa...
  8. E

Mabem Kart Hakkında Bilgi Alabilir Miyim?

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Mabem kart diye bir şey duydum. Ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Bu kart nedir, kimler kullanabilir? Başvuru şartları nelerdir ve nerelerden alınabilir? Özellikle öğrenciler için avantajları var mı? Hangi alanlarda indirim veya kolaylık sağlıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri