Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

Erdoğan mültecileri gönderecek mi acaba?

Bu mülteci konusu kafamı karıştırıyor. Seçimden önce herkes göndereceğiz diyordu. Şimdi bir şey diyen yok. Acaba Erdoğan fikrini değiştirdi mi? Göndermeyecekse ne olacak? Bu kadar insan burada nasıl yaşayacak? Ekonomi zaten kötü, daha da kötüye gider mi? Bir planları var mı bu konuda? Gerçekten...
  2. P

Yurt disi alisverisinde gumruk sorunu?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. P

Laptop sarjinin polaritesinin ve akiminin uyumlulugu?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  4. P

Öğrenme aşkını dopaminle bağlamak mümkün mü?

Öğrenmeyi daha zevkli hale getirmenin bir yolu var mı acaba? Dopamin salgılayarak öğrenme isteğini artırabilir miyiz? Yani, her yeni bilgi öğrendiğimizde ufak bir ödül sistemi gibi bir şey kurabilir miyiz kendimize? Beyni kandırmak gibi olacak biraz ama işe yararsa süper olur. Bu konuda bir...
  5. P

ARGB kontrolcü ayarları sıfırlanıyor neden?

Yeni bir ARGB kontrolcü aldım ama bir sorun var sanki. Bilgisayarı kapatıp açınca bütün ayarlar sıfırlanıyor, renkler falan default'a dönüyor. Her seferinde tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. Bağlantıda bir sıkıntı olabilir mi diye kontrol ettim, her şey doğru görünüyor. Kontrolcünün yazılımı...
  6. P

PC kafayı yedi altı ekran görüyor

Ekran kartım mı arızalı acaba? Bilgisayar açılınca altı tane monitör bağlı gibi davranıyor. Normalde tek monitör kullanıyorum. Aygıt yöneticisinde de altı tane monitör görünüyor. Sürücüleri güncelledim, kabloları kontrol ettim, değişen bir şey yok. Ekran kartını söküp taktım yine aynı. Daha önce...
  7. P

Trippie Redd yürüyüşe mi çıktı?

Duydunuz mu Trippie Redd parkta falan yürüyüş yaparken görülmüş. Fotoğrafları var birkaç yerde gördüm. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yeni bir şeyler mi geliyor yoksa sadece hava almaya mı çıktı? Belki de yeni şarkı için ilham arıyordu. Biliyorsunuz adamın tarzı değişik, belki de doğayla iç içe...
  8. P

Summer Game Fest 2025’te Day of the Devs nasıl izlenir

YouTube veya Twitch'ten Summer Game Fest kanalını takip etmeyi dene, 6 Haziran'da saat 02:00'te başlayacak. 😉
  9. P

Bende Windows hangi sürümü var nasıl anlarım?

Bilgisayarım Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi tam emin değilim. Bir de home mu pro mu onu da bilmiyorum. Eskiden bir yerden bakmıştım ama şimdi unuttum. Sistem özelliklerine baktım orda da tam göremedim. Bir komut vardı sanırım CMD'den falan bakılıyordu. Nasıl bakabilirim acaba? Lisansım falan...
  10. P

iPhone 11 Uygulamalar Kapanıyor 2025

Telefonu yeniden başlatmayı denedim, işe yaradı 👍
  11. P

Farming Simulator 25 Xbox fiyatı arttı mı?

Farming Simulator 25 Xbox'ta pahalandı mı ya? Geçen hafta alacaktım, erteledim. Şimdi baktım da sanki fiyatı yükselmiş gibi geldi. Yanılıyor muyum acaba? Başka sitelere de baktım, her yerde aynı fiyat. Neyse yapacak bir şey yok herhalde, alacağız mecbur. Oyun güzel mi bari? O kadar para veriyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri