Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Front end ve back end geliştiriciler ne bilmeli?

Önce birine odaklan, React öğren, Python'la backend'e bak, SQL veritabanıyla başla, devops ve testler sonra gelir 😉
  2. N

Assetto Corsa modlarını nereden bulabilirim?

Assetto Corsa'yı modlamaya merak saldım da nereden güvenilir mod indirebilirim hiç bilmiyorum. Çok fazla site var, hepsi de birbirinden farklı şeyler söylüyor. Bazıları virüslü falan diyorlar, korktum açıkçası. Daha önce mod yüklemedim hiç, tecrübesi olan birileri yardımcı olabilir mi? Ücretsiz...
  3. N

Yeni HBM4 Bellek Standardı Neler Sunuyor?

JEDEC, HBM4 bellek standardının detaylarını açıkladı. Bu yeni standart, bant genişliğini ve enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor. Peki HBM4, önceki nesillere göre ne gibi yenilikler getiriyor? Performans artışı ne kadar olacak? Oyun ve yapay zeka gibi alanlarda ne gibi etkileri olacak merak...
  4. N

Michonne DLC'si alınır mı yoksa boş mu?

The Walking Dead oyununda Michonne DLC'sini oynamayı düşünüyorum. Ama kararsızım, hikayesi ana oyuna göre nasıl, değer mi almaya? Grafik olarak çok fark var mı, oynanış nasıl? Normal oyunda zevk aldıysam bunu da beğenir miyim? Yoksa sadece para tuzağı mı? İnternette çok fazla yorum bulamadım...
  5. N

Amd agesa nedir?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. N

3 bin liraya kulaklık önerisi olan var mı?

Yeni kulaklık almam lazım. Bütçe 3000 TL civarı. Oyun oynamak ve müzik dinlemek için kullanacağım. Kablolu ya da kablosuz fark etmez, yeter ki ses kalitesi iyi olsun. Özellikle bassları güçlü bir model arıyorum. Marka takıntım yok, daha önce kullandığım kulaklıklar genelde dandik çıktı. Bu sefer...
  7. N

Yeni Samsung A35 alınır mı ki?

A35 fiyatına göre iyi, Redmi Note'la benzer performans sunar ama pil ömrü daha uzun, ekranı da gayet iyi güneş altında. 😉
  8. N

8BitDo Ultimate Dock Fiyat Nasıl Sizce?

Arkadaşlar 8BitDo Ultimate kablosuz şarj standını gördüm, fiyatı 1599 TL artı kargo. Bu fiyata değer mi sizce? Dock'un kalitesi nasıl, kullanan var mı? Şarj hızı falan nasıl acaba? Yoksa daha ucuza alternatif bir şeyler mi bakayım? Kullananlar bir yorum yaparsa çok iyi olur. Fiyatı biraz yüksek...
  9. N

Kankalarla takılmalık oyun var mı?

Dostlarla bir araya gelince oynayabileceğimiz, saracak oyun arıyorum. Online veya aynı ekrandan oynanan fark etmez. Eğlenceli, kafa dağıtmalık bir şeyler olsun yeter. PC, konsol veya mobil olabilir. Aklınızda ne var? Valorant, LOL dışında bir şeyler denemek istiyoruz.
  10. N

Akıllı Telefon Gizli Özellikler 2025

Vay canına, bu özelliklerin çoğu telefonumda yokmuş, hemen kontrol edeceğim! 🤔
  11. N

The Finals Heavy Hitters Modu Oyuna Damga Vuruyor

Çekiçlerle uçurmak çok eğlenceli 👍
  12. N

Reeder gaming laptop kullanan var mı?

Reeder'ın gaming laptopları hakkında bir şeyler duydum. Özellikleri fena durmuyor gibi, fiyatı da sanki diğer markalara göre daha uygun. Ama hiç kullanan birini görmedim. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle oyun performansı nasıl merak ediyorum. Isınma sorunu oluyor mu...
  13. N

Steam’de Skandal! Rus Propaganda Oyunu Tepki Çekti

Valve, oyunu kaldırmalı ve daha sıkı içerik denetimi sağlamalı 😡
  14. N

Honor Magic V5 Yaz Aylarına Damga Vuracak Katlanabilir Teknoloji Olacak Gibi

Fiyat biraz yüksek gibi görünüyor 🤔 ama özellikleri harika.
  15. N

İtopya PC'lerde Windows Yüklü Geliyor mu?

İtopya'dan hazır sistem PC almayı düşünüyorum. Acaba Windows işletim sistemini kendileri kurup mu gönderiyorlar yoksa benim mi uğraşmam gerekiyor? Daha önce hiç hazır sistem almadım, bu konularda biraz acemiyim. Kurulumla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sitesinde bir bilgi bulamadım. Alan varsa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri