Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Hesapta Para Yok

Ya arkadaşlar param yetmiyor resmen! Ödeme yapacağım şey için sürekli yetersiz bakiye uyarısı alıyorum. Hesabı kontrol ettim, kartta sorun yok. Parayı gönderdim ama hesaba geçmemiş olabilir mi? Bankaya mı bakmalıyım yoksa işlemde mi bir sorun var? Bugün ödemem gerekiyor, çok telaşlandım...
  2. F

Kargo gumrukte kac gun bekler?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. F

Samsung S22 alınır mı bu fiyata?

Arkadaşlar S22'nin 8/128 modeli 18.679 TL'ye düşmüş. Fiyatı iyi gibi duruyor. Kullanan var mı, memnun musunuz? Kamerası falan nasıl? Şu anki telefonum çok eski, artık değiştirmem lazım. S22 alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi alternatifler var mı? Aklımda başka modeller de var ama S22'nin de...
  4. F

Crazy Taxi efsanesi dirilecek mi?

Yeni Crazy Taxi için umutluyum, grafikler harika olurdu 🤩
  5. F

Onay bekleyen konuları silme şansımız var mı?

Forumda bir konu açtım, yanlış bilgiler vardı içinde. Sonra fark ettim, hemen değiştirdim ama konu hala onay bekliyor. Şimdi o eski, hatalı halini silmek istiyorum. Çünkü onaylanınca o yanlış bilgiler yayılacak. Yeni, düzeltilmiş halini tekrar göndereceğim. Acaba onay sürecindeyken konuyu silme...
  6. F

WordPress Yapay Zeka İçin Özel Bir Ekip Kurdu

Harika haber, WordPress'in yapay zeka yatırımları heyecan verici! 🚀
  7. F

Gassal’da Bayhan İzleyici İkiye Böldü

Bayhan'ın performansı tartışmalı olsa da, dizinin popülaritesini artırdığı kesin 🤔
  8. F

Veliaht Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

Fragmanı izledim, oyuncu kadrosu çok güçlü görünüyor, umarım dizi de öyle olur 👍
  9. F

700 liraya hangi ekran kartını alırım?

Arkadaşlar, eski bir bilgisayarım var. Amacım çok üst düzey oyunlar oynamak değil. Sadece biraz daha akıcı bir deneyim istiyorum. Şu anki ekran kartım çok eski ve yetersiz. 700 lira civarında bir bütçem var. Bu fiyata ikinci el bir şeyler bakabilirim. Hangi ekran kartlarını önerirsiniz? Marka...
  10. F

Cloudflare DNS kayıtları nasıl silinir?

Cloudflare üzerindeki tüm DNS kayıtlarımı temizlemek istiyorum. Web sitemin adresini değiştirdim ve eski kayıtlar sorun yaratıyor gibi. Bunu yapmanın en hızlı ve güvenli yolu nedir? Cloudflare panelinden tek tek silmek çok zaman alıyor. Daha pratik bir yöntem var mı? Belki bir komut satırı aracı...
  11. F

Günün Saygısızlığı 41 Kere Maşallah

Bugün otobüste inanılmaz bir olay yaşadım. 41 kere maşallah demeden edemedim! Yaşlı bir teyze bindi, ayakta kalmasın diye yer verdim. Sonra arkamdan bir kız "Niye verdin ya ben oturacaktım" diye homurdanmaya başladı. Daha da fenası, inerken teyzeye "Zaten ölmek üzeresin niye biniyorsun otobüse"...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri