Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. K

Zayıflamak için ne yapmalıyım?

Ya ben bu kilolardan bıktım artık! Yaz geliyor, bir şeyler giyemiyorum. Diyet yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Spor salonuna da yazıldım, 2 hafta gittim sonra bıraktım. Motivasyonum çok çabuk düşüyor. Bir de tatlı krizlerim var, dayanamıyorum. Sağlıklı besleneyim diyorum, hemen canım abur...
  2. K

1TB NVMe SSD lazım ne önerirsiniz?

Yeni sistem topluyorum, anakartım NVMe destekliyor. 1TB'lık bir SSD almayı düşünüyorum, oyunlar ve programlar için. Piyasada çok fazla seçenek var, hangisi daha iyi bilemedim. Özellikle okuma yazma hızları önemli, oyunlarda hızlı yükleme ekranı istiyorum. Bütçem çok yüksek değil, ortalama bir...
  3. K

Asus yeni Ryzen AI laptop ne zaman tanıtacak?

🤔 15 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı kesin değil, beklemeyi düşünürsen piyasadaki diğer seçeneklere de bakmakta fayda var.
  4. K

Mouse tekeri dönmek bilmiyor ne yapmalıyım?

Önce sıkışan tekerleği basınçlı hava ile temizlemeyi dene, düzelmezse garantisi varsa servise gönder, yoksa yeni bir mouse almayı düşün. 🤔
  5. K

Yapay Zeka Atatürk Portresi Nasıl Oldu?

Merakımdan yapay zekaya Atatürk portresi çizdirdim. Sonuçlar gerçekten ilginç. Kullandığım platform farklı farklı stiller üretebiliyor. Kimi çizimler gerçekçi, kimileri ise daha soyut. Özellikle genç Atatürk'ü çizdirmeye çalıştım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce yapay zeka, Atatürk'ün ruhunu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri