Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Samsung Apple'dan tasarım mı araklamış gerçekten

Ya beyler bir şey soracağım. Şu Samsung telefonların tasarımları Apple'dan mı çalınma? Bana mı öyle geliyor yoksa? Özellikle son çıkan modellerde bayağı bir benzerlik var gibi. Kamera yerleşimi olsun, telefonun genel hatları olsun, bir şeyler benziyor sanki. Yoksa ben mi çok takıyorum bu...
  2. N

Natasha'nın ceketinin adı neydi ya?

Avengers'ta Natasha'nın giydiği o havalı ceketi hatırlıyor musunuz? Tam olarak ne ceketiydi o? Markası falan neydi acaba? Çok hoşuma gitmişti bir ara bakmıştım sanki ama unuttum. Hani böyle omuzları falan farklı kesimliydi. Bir de rengi böyle mat siyahtı galiba. Hatırlayan varsa modelini falan...
  3. N

RedMagic 10S Pro Serisi ile Mobil Oyunda Yeni Dönem Başlıyor

Fiyatlar biraz yüksek gibi gözüküyor ama özelliklere bakınca değer mi diye düşünmeden edemiyorum 🤔
  4. N

Techol AI için proje fikri olan var mı?

Techol AI ekibi olarak yeni bir proje başlatmayı düşünüyoruz. Yapay zeka alanında ilginç ve uygulanabilir ne gibi fikirler olabilir? Piyasada fark yaratacak, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bir şeyler arıyoruz. Daha önce yapılmış ama geliştirilebilecek projeler de olabilir. Aklınızda bir...
  5. N

Arduino Alternatifleri Nelerdir?

ESP32 daha güçlü, Pico daha ucuz, STM32 ise çok yönlü; uyumluluk ve maliyet projeye göre değişir. 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri