Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Ryzen 5 5600 Fiyatı İyi Mi Sizce

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 buldum, 3199 TL'ye satılıyor. Bu fiyat nasıl sizce? Normalde daha pahalıya satılıyordu sanki. Sistem toplamak için bakıyorum, bu işlemci yeterli olur mu? Ekran kartı olarak da RTX 3060 düşünüyorum. Birlikte darboğaz yapar mı acaba? Oyun oynamak ve biraz da video düzenleme...
  2. C

Steam Sepetimdeki Oyunlar

Steam'de sepetime attığım oyunlar var ama hepsini birden almak zor şu an. Hangisini önce alayım bilemedim, önerilerinizi bekliyorum. Oyun önerilerine açığım, özellikle RPG ve açık dünya oyunlarına ilgimi çekiyor. Bütçem sınırlı, bu yüzden fiyat performans oranı yüksek oyunlar önerirseniz...
  3. C

Arkham Knight, Assetto Corsa mı yoksa ATS mi?

Selamlar, üç oyun arasında kaldım ve karar vermekte zorlanıyorum. Batman Arkham Knight'ı bitirmek istiyorum ama Assetto Corsa'nın sürüş simülasyonu da çok cezbedici. America Truck Simulator'da ise uzun yolculukların rahatlatıcı hissini özledim. Hangisini önce oynamalıyım? Grafikler, oynanış...
  4. C

R5 5600 işlemcim çok mu güç harcıyor?

R5 5600 işlemcim var, boost yapınca 30 watt tüketiyor. Bu değer normal mi sizce? Daha önce bu kadar dikkat etmemiştim, yeni fark ettim. Birkaç yerde okuduğuma göre normal değerler değilmiş gibi geldi. Anakartım B450M, BIOS güncel. İşlemci soğutucum da yeterli seviyede, sıcaklıklar normal...
  5. C

Shader hatası kesin ekran kartıyla mı alakalı?

Bir oyunda sürekli shader hatası alıyorum. Sürücüleri güncelledim, oyunu tekrar kurdum, her şeyi denedim ama geçmiyor. İnternette herkes ekran kartını değiştir diyor. Ekran kartım çok eski değil aslında, RTX 3060 var. Başka bir çözümü yok mu bu işin? Belki oyunla alakalıdır diye düşündüm ama...
  6. C

Yaz Aylarında Yeni Covid-19, NB.1.8.1 Varyantı ABD’ye Ulaştı

Aşılarımı yaptırdım, dikkatli olmakta fayda var 🤔
  7. C

FSR 3 modları nasıl sizce?

FSR 3 modları hakkında ne düşünüyorsunuz millet? Açıkçası ben biraz denedim ama tam olarak karar veremedim. Bazı oyunlarda bariz fark yaratıyor, performans artışı hissediliyor. Ama bazılarında da görüntü kalitesi biraz düşüyor gibi geldi. Özellikle hareketli sahnelerde. DLSS ile kıyaslarsak...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri