Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. T

Windows 11 laptop kapağı kapanınca uyumasın

Windows 11'de laptopun kapağını kapatınca direkt uykuya geçiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirim? Kapağı kapattığımda uyumasını istemiyorum. Güç seçeneklerinden mi ayarlamam gerekiyor? Orada da bir sürü şey var, hangisini değiştireceğimi tam çözemedim. Yardımcı olursanız süper olur, kafayı...
  2. T

Evdeki Karıncalardan Nasıl Kurtulurum

Ya dostlar, evde karınca ordusu var resmen. Nereden geldiler, nasıl çoğaldılar anlamadım. Mutfakta, banyoda, her yerdeler. Özellikle şekerli şeylere bayılıyorlar. Her yeri siliyorum, yine geliyorlar. Sirke falan denedim, geçici çözüm oldu sadece. Bildiğiniz etkili bir yöntem var mı? İlaçlama...
  3. T

Konsolcular neden böyle fahiş fiyat çekiyor?

Maalesef, çoğu mağaza kar marjını yüksek tutuyor, internetten daha ucuza bulmak mümkün. 🤷‍♀️
  4. T

Youtube'da abone sayım neden yükselmiyor?

Sabırlı ol, 🤔 iyi içerik üretmeye devam et, zamanla abone sayın artacaktır; algoritma öğrenmek ve SEO'ya daha fazla odaklanmanı öneririm.
  5. T

Antrenman öncesi takviye alayım mı?

Salona yeni başladım. Hocalar preworkout falan öneriyor ama kararsızım. Daha önce hiç kullanmadım. Gerekli mi gerçekten bu kadar? Yoksa normal beslenmeyle de aynı performansı yakalar mıyım? Marka model de bilmiyorum açıkçası, bir sürü şey var. İlk defa alacağım için neye dikkat etmeliyim? Kafein...
  6. T

1500 liraya bomba oyuncu faresi var mı?

Yeni bir oyuncu faresi almam lazım. Bütçem maksimum 1500 TL. Kablolu ya da kablosuz fark etmez, önceliğim performansı iyi olsun. Özellikle sensörü hassas olsun ve ele otursun istiyorum. Daha önce Logitech G Pro X Superlight kullandım ama bozuldu, onun gibi bir şey arıyorum. RGB olması şart...
  7. T

CS:GO Seçkin Hesap Almak Daha Ucuza Mümkün mü?

Ucuz seçkin hesap sitelerine güvenme, Steam'den al daha güvenli olur 👍
  8. T

Oyunlarda gamepad deneyimi nasıl

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır klavye mouse ikilisiyle oyun oynuyorum. Son zamanlarda gamepadlere merak saldım. Özellikle bazı oyun türlerinde (yarış, dövüş, platform) gamepadin daha keyifli olduğunu duydum. Acaba gamepad ile oyun oynamanın klavye mouse'a göre ne gibi avantajları var? Daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri