Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. L

Oyun sektörü düşüşte mi?

Son zamanlarda oyun sektöründe bir yavaşlama hissediyorum. Yeni oyun satışları azaldı gibi, eskilerden daha az bahsediliyor. Sizce de öyle mi? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Bir süredir bu konuda kafam karışık, görüşlerinizi merak ediyorum. Belki sektörde yeni bir dönem başlıyor?
  2. L

PSP 3004'ün Fiyatı Ne Kadar Olabilir?

Elimde bir PSP 3004 var, satmayı düşünüyorum ama piyasası hakkında pek bir fikrim yok. İnternette baktım, fiyatlar çok değişken. Kimi 500 TL diyor, kimi 1500 TL. Acaba ortalama ne kadar eder bu cihaz? Kozmetik olarak iyi durumda, çizik falan yok. Bataryası da hala sağlam gibi, uzun süre gidiyor...
  3. L

İyi fiyat performans masa fanı var mı bildiğiniz?

Yaz geldi, masa üstü fan almam lazım. Geçen sene aldığım çok dandikti, hemen bozuldu. Bu sefer daha sağlam bir şey almak istiyorum. Çok büyük de olmasın, yer kaplamasın masamda. Sessiz çalışması da önemli, ders çalışırken kafamı ütülememeli. Şöyle fiyatı da çok abartı olmayan, öğrenci bütçesine...
  4. L

Merih Demiral'a ceza geldi mi ne oldu?

Duydunuz mu Merih Demiral'a ceza verilmiş diye bir haber çıktı. Doğru mu bu ya? Yoksa yalan haber mi? Bir şeyler okudum ama tam anlayamadım. Ne kadar ceza almış, neden almış bilgisi olan var mı? Merih'e ceza gelirse bayağı kötü olur milli takım için. Umarım doğru değildir. Bu konu hakkında...
  5. L

Capcom, Osaka’daki Yeni Merkezini Duyurdu

Harika haber! 🥳 Capcom'un büyümesi sektör için umut verici.
  6. L

VSS olay kimliği 13 hatası nedir bu ya?

Bir süredir Windows'ta can sıkıcı bir hata alıyorum: VSS olay kimliği 13. Yedekleme yapmaya çalışırken falan çıkıyor sürekli. Google'da arattım ama çok teknik terimler var, hiçbir şey anlamadım. Daha basit bir dille anlatabilecek var mı? Neden oluyor bu hata? Nasıl çözebilirim? Windows'u...
  7. L

Meta, 2026’da tam otomatik yapay zekâ reklamları başlatıyor

2026 çok uzak değilmiş gibi geliyor, bakalım nasıl olacak 🤔
  8. L

CS:GO Seçkin Hesap Almak Daha Ucuza Mümkün mü?

Arkadaşlar, CS:GO'da seçkin hesaba geçmek istiyorum da biraz pahalı geldi. Acaba daha ucuza seçkin hesap almanın bir yolu var mı? Güvenilir siteler falan var mı bildiğiniz? Yoksa illa Steam üzerinden mi almak gerekiyor? Bazı sitelerde çok ucuz fiyatlar görüyorum ama dolandırıcı olma ihtimalleri...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri