Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Archguilty

S23 dikey çektiğim fotoğraflar ters görünüyor

Samsung S23 ultra cihazımda dikey çektiğim fotoğraflar ters şekilde yükleniyor. Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
  2. Archguilty

FiveM hiçbir ses çalışmıyor

Merhaba, normal GTA'da sorun yok fakat FiveM açınca hiçbir ses gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  3. Archguilty

Samsung tablet yüzde 30 şarjda kapanıyor

Merhabalar, Samsung Tab A9 tabletim var. Cihazın şarjı yüzde 30'lara geldiğinde kapanıyor. Bataryayı mı değiştirmem lazım?
  4. Archguilty

Epic Games yüklü oyunu bir daha indiriyor

Merhaba, Epic Games üzerinden oynadığım oyunu güncelleştirecekken bir daha indirmeye başladı. Güncelleştiriyor yazıyor ama 60 gb tekrar indiriyor. Sorun ne olabilir?
  5. Archguilty

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası çözümü

Merhaba, Windows 11 bilgisayarımda DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alıyorum. Mavi ekran hatası olarak çıkıyor. Birçok çözümü denedim fakat olmuyor, ne yapabilirim?
  6. Archguilty

G-Sync FPS düşürür mü?

Merhaba, oyunlarda G-Sync açınca FPS düşer gibi oluyor. Rekabet oyunlarında bu özelliği açmama gerek var mı?
  7. Archguilty

Discord silmeme rağmen geri yükleniyor?

Discord'u siliyorum fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar geri geliyor. Nasıl tamamen silebilirim?
  8. Archguilty

Xiaomi Google'da arama yapılmıyor

Merhaba, Xiaomi telefonum var. Arama yaptığımda yükleme kısmında kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  9. Archguilty

Leptop kapalıyken şarjı bitiyor

Merhaba, leptopbumu alalı daha 2-3 ay oldu fakat kapalı haldeyken saat başı yüzde 1 şarj yiyor. Bu sorun nasıl giderilebilir?
  10. Archguilty

Numpad tuşları çalışmıyor

Merhaba, numpad tuşları bilgisayar açılış ekranında şifre girerken çalışıyor fakat bunun dışında çalışmıyor. Sebebi ne olabilir?
  11. Archguilty

BF1 açılınca bilgisayar kapanıyor

Merhabalar, BF1 açtığımda bilgisayar kapanıyor. Nedenini bilen var mı? Ekran kartım RTX 4050 işlemcim AMD Ryzen 5 7640HS.
  12. Archguilty

Youtube Shorts'da sesler yankılı geliyor

Youtube Shorts izlerken sesler yankılı geliyor. Normal videolarda olmuyor. Düzeltebilmenin bir yolu var mı?
  13. Archguilty

PS5 Slim Remote Play kol tanımıyor

Merhaba, Ps5 slim aldım fakat Remote Play'de kolu tanıtamıyorum. Sorun ne olabilir?
  14. Archguilty

TEB sim blokesi kaldırma

TEB hesabını önceden kullanıyordum. Şimdi kullanmıyorum fakat bir yakınım o hesabıma para göndermiş. Girmem gerekiyor şifreyi unuttum. Sim blokesi de var hesapta. Kaldırmam için şifre istiyor ne yapmam lazım?
  15. Archguilty

PS5'e klavye mouse bağlanır mı?

Merhabalar, Playstation 5 cihazıma klavye mouse bağlamam mümkün mü?
  16. Archguilty

25 bin TL scooter önerisi

Merhaba, işe gidip gelirken kullanacağım 25 bin TL'ye elektrikli scooter önerisi olan var mı?
  17. Archguilty

İnternet var gözüküyor ama uygulamalar açılmıyor

Merhaba, yeni sistemimde internet var gözüküyor. Fakat hiçbir uygulamaya veya google'a erişim sağlayamıyorum. Sorun nasıl çözülebilir?
  18. Archguilty

RAM kapasitesini yükseltirsem FPS artar mı?

Merhabalar, Excalibur G770 leptop sahibiyim. Normalde 8 gb RAM kapasitem var. Bunu 32 yada 64'e çıkarırsam FPS artışı sağlayabilir miyim?
  19. Archguilty

İnternet bağlantısız kurulum nasıl yapılır?

Merhaba, yeni hazır sistem aldım. Ama ethernet kablosu yok. "Hadi sizi bir ağa bağlayalım" işleminde kalıyorum. Bu adımı atlayarak nasıl kurulumu yapabilirim?
  20. Archguilty

Acer Nitro V15 alınır mı?

Merhaba, yeni leptop alacağım. Sizce Acer Nitro v15 alınır mı? Alacağım modelde AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060 var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri