Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Youtube tam ekrandan çıkınca bilgisayar kapanıyor

Merhabalar, Youtube üzerinden tam ekran bir şey izlerken tam ekranı küçülttüğümde bilgisayar kapanıyor. Bu sorun nasıl giderilir?
  2. N

Amazon.co.jp üzerinden ürün alınır mı?

Merhaba, Amazon.co.jp sitesi üzerinden ürün alınabiliyor mu?
  3. N

iPad monitöre bağlanabilir mi?

Merhaba, Type-C to HDMI kablosuyla iPad'i monitöre bağlayabilir miyim?
  4. N

TikTok geçersiz parametreler hatası çözümü

Tiktok hesabı açtım. Instagramımı bağlamak istiyorum fakat "geçersiz istek: İstek parametreler geçersiz" hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?
  5. N

Bannerlord sunucu nasıl kurulur?

3,5 arkadaş ile Bannerlord'da sunucu kurmak istiyoruz. Yardımcı olabilecek var mı?
  6. N

Disk üzerindeki ünlem işareti nedir?

Merhaba, C diski simgesinin üzerinde ünlem işareti var? Bu ne anlama geliyor, nasıl kaldırabilirim?
  7. N

15 bin TL'ye iPhone önerisi

Merhaba, 2 sene için beni idare edebilecek iPhone modeli önerileriniz nelerdir? Hangi ikinci el iPhone modelini almalıyım?
  8. N

Microsoft Store oyun indirimleri ne zaman ?

Microsoft Store'da oyun indirimleri ne zaman oluyor? Bilgisi olan var mı?
  9. N

FC 25 güncelleme sonrası performans düştü

Merhaba, FC 25 oynuyorum. Fakat son gelen güncellemeyle gecikmeler olmaya başladı. İyice anlaşılıyor ve oynamanın tadı da kalmadı. Bu sorun herkeste var mı? Nasıl çözebilirim?
  10. N

S24 Plus alınır mı?

Merhaba, S24 Plus şuanki fiyatıyla sizce mantıklı mı? Uzun süre beni götürür mü?
  11. N

Videodaki bir kısmı nasıl kapatabilirim?

Merhabalar, video çektim fakat videoda görünmemesi gereken yerler var. Bunu hangi uygulamayla kolayca yapabilirim?
  12. N

Xbox erken erişim oyunlarının oynanış süresini öğrenme

Merhaba, Xbox'da erken erişim oyunlarının oynanış süresini göremiyorum. Bunu öğrenmenin bir yolu var mı?
  13. N

G29 direksiyon düz ama açı -1 görünüyor

Merhabalar, Logitech G29 aldım. Direksiyonu düz tuttuğumda GHUB uygulamasında açı -1 olarak görünüyor. ETS oynarken de düz gitmesi için çok hafif sağ yapmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı? Nasıl kalibre edebilirim?
  14. N

Ekranda crosshair kayması neden olur?

Merhaba, fps oyun oynadığım esnada crosshair ekranda farklı yerlere kayıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  15. N

Kaydedilen otomatik doldurmalar nasıl silinir?

Merhaba, tarayıcı tarafından e-posta, tc ve şifre gibi kısımlar otomatik doldurma yapabiliyor. Bu özelliği nasıl kaldırabiliriz?
  16. N

5 bin TL kablosuz mouse önerisi

Merhabalar, 5 bin TL bütçem var. Oyunlar için kullanabileceğim kablosuz mouse öneriniz var mı?
  17. N

Redmi telefon kasma sorunu nasıl giderilir?

Daha önceden kasma problemi olmadığı halde bir gün telefonu yeniden başlatınca böyle bir sorun olmaya başladı. Bazı programlarda kasıyor. Sorunu nasıl giderebilirim?
  18. N

Bilgisayar açılırken BIOS'a atıyor

İkinci el bilgisayar aldım. Açmaya çalışırken BIOS'a atıyor. Ne yapmam gerekiyor?
  19. N

Gamepass'te FC 24 var mı?

Merhaba, FC 24 oynamak istiyorum. Kendisi pahalı bu yüzden Gamepass'te olup olmadığına bakıyorum. EA play'de varmış ama anlamadım. Gamepass alınca sınırsız oynayabiliyor muyum?
  20. N

Bilgisayarımda worm virüsü tespit edildi

Arkadaşlar bilgisayarda rastgele uygulamalar açılmaya başladı. Virüs taraması yaptığımda worm Win32 gamarue ba dosyası buldu. Bunu nasıl temizleyebilirim tamamen?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri