Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Xalmares

Forza Horizon 4 siyah ekran hatası nasıl çözülür?

İyi forumlar, Forza Horizon 4 oyununu açtıktan sonra bir süre sonra siyah ekran veriyor. Çözümü bilen var mı?
  2. Xalmares

Valorant güncelleme yapmıyor

Merhabalar, Valorant'a yeni güncelleme gelmiş fakat istemciye girdiğim zaman güncellemeyi yapmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  3. Xalmares

Nvidia 'uygulama kontrolünde' hatası nasıl çözülür?

Merhabalar, NVIDIA Denetim Masası'ndan eşyönsüz süzmeyi değiştirmem gerekiyor fakat Nvidia deneyim masası uygulama kontrolünde olduğu için erişimi kısıtlıyor. Bu ayarı nasıl değiştirebilirim?
  4. Xalmares

G-Sync açılmıyor

Merhabalar, geçtiğimiz günlerde monitör satın aldım. Monitör G-Sync ve free-Sync destekliyor görünüyor özelliklerde. Fakat Nvidia deneyim masasında G-Sync özelliğini açma kısmı yok. Monitörü HDMI ile kullanıyorum. DisplayPort mu gerekli G-Sync için?
  5. Xalmares

Acer Nitro mavi ekran hatası çözümü

Merhabalar, leptopu alalı daha 2 ay oldu. Bazı zamanlarda oyunlardayken mavi ekran hatası alıyorum. Bunu çözebilmenin bir yolu var mı? Yoksa donanımsal bir sorun mu mevcut?
  6. Xalmares

Nakil olduktan sonra eski okuldan not girilebilir mi?

Merhabalar, ben nakil oldum farklı bir okula. Eski okulumda girdiğim bazı sınavlar ve proje ödevi notum yazılmamıştı. Nakil alındıktan sonra eski okuldan not girilebilir mi?
  7. Xalmares

Hız cezası ne zaman e-devlete düşer?

Merhabalar, bugün EDS olan yerde bilmeden hız sınırının üstünde geçtim. Fakat yazıldı mı bilmiyorum? Bu ceza hemen e-devlete düşüyor mu? Ne zaman görünür?
  8. Xalmares

Monitör 165 Hz olmuyor

Merhabalar, monitör 165 Hz desteklemesine rağmen bu değeri alamıyorum. Kabloyu da yeni aldım HDMI 2.0. Desteklediği görülüyordu. Monitörü nasıl 165 Hz'e ayarlarım?
  9. Xalmares

SQL bağlantı hatası çözümü

Merhabalar, "Cannot connect to BİLGİSAYARIMINADI\SQLEXPRESS. A connection was successfully established with the server, but then an error occurred during the login process. (provider: SSL Provider, error: 0 - Sertifika zinciri güvenilmeyen bir yetkili tarafından verildi.) (Microsoft SQL Server...
  10. Xalmares

Klavyede Q tuşu doğru çalışmıyor

Merhabalar, q tuşunu çalıştırmak için tuşa sürekli basmam gerekiyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar aynısı oluyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  11. Xalmares

Bilgisayara takılan USB cihazlarının geçmişi var mı?

Merhabalar, bilgisayara takılmış olan USB aygıtlarının geçmiş listesi var mı? Bunu görüntüleyebilir miyim?
  12. Xalmares

Windows 10 arama çubuğunda uygulamalar görünmüyor

İyi akşamlar, Windows 10'da arama çubuğuna basıp bir uygulama aradığımda uygulama görünmüyor. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Nasıl düzeltirim?
  13. Xalmares

Windows 10 ISO dosyası USB'de ne kadar alan kaplar?

Merhabalar, Windows 10 ISO dosyası indirdim fakat bana boyutu düşük geldi. USB'ye baktığımda 4 GB alan kullanılmış duruyor. Bu az mı yoksa normal mi?
  14. Xalmares

Windows 11 dosya gezgini bozuldu

Merhabalar, Windows 11'de bilgisayar dosyalarına erişmeye çalıştığımda klasörler boş görünüyor. Giriş kısmına girdiğimde de boş. Bunu nasıl düzeltirim?
  15. Xalmares

D ve E diskini birleştirebilir miyim?

Merhabalar, D ve E disklerini birleştirmenin bir yolu var mı? Nereden yapabilirim?
  16. Xalmares

Sıfırdan muhasebe nasıl öğrenilebilir?

Merhabalar, muhasebe alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Sıfırdan muhasebe nasıl öğrenebilirim? Bunun için kurslar varsa oralara gitmem faydalı olur mu?
  17. Xalmares

İş ilanlarına İngilizce CV verilebilir mi?

İyi forumlar, Türkiye'de İngilizce dil isteyen kurumsal firmalara İngilizce CV verilebilir mi? Yoksa Türkçe şekilde mi hazırlamalıyım? Nasıl gönderirsem daha uygun olur?
  18. Xalmares

GTA 5 Enhanced görev sonrası ekran siyah kalıyor

Merhabalar, GTA 5 Enhanced'da Lester mücehver soygunu görevini tamamladıktan sonra ekran hep siyah kalıyor. Alt kısımda dönme işareti var. Bunu nasıl çözebilirim? Daha önce yaşayan var mı?
  19. Xalmares

upcomtr com güvenli mi?

Merhabalar, Instagram'da böyle bir sayfa gördüm. upcomtr.com şeklinde web siteleri var. Buradan alışveriş yapmak sizce güvenli midir? Daha önce alışveriş yapan var mı?
  20. Xalmares

Chat GPT eski konuşmaları toplu silme

Merhabalar, Chat GPT'de eskiden yaptığım konuşmaları toplu olarak silmenin bir yolu var mı? Uzun zamandır kullanıldığı için birikmiş durumda.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri