12 bin TL bütçemle 2k çözünürlükte, 165-200 Hz yenileme hızına sahip, IPS panelli 25 veya 28 inç bir monitör arıyorum. Kavisli de olabilir. Monitöre bakış mesafem 70 cm civarı ama gerektiğinde arkamı daha da boşaltabilirim. Bu yüzden 25-28 inç arasını düşünüyorum. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum ama denemeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Rekabetçi oyun için çok yüksek hz'e gerek duymuyorum ama yine de yüksek hz'li bir monitör daha akıcı bir deneyim sunar diye düşünüyorum. IPS panel tercih sebebim renk doğruluğu ve iyi görüntü kalitesi.
25 inç veya 28 inç arasında karar vermekte zorlanıyorum. Büyük ekran daha iyi olsa da masa düzenimde yer sıkıntısı yaşamamak istiyorum.
Rekabetçi oyun için çok yüksek hz'e gerek duymuyorum ama yine de yüksek hz'li bir monitör daha akıcı bir deneyim sunar diye düşünüyorum. IPS panel tercih sebebim renk doğruluğu ve iyi görüntü kalitesi.
25 inç veya 28 inç arasında karar vermekte zorlanıyorum. Büyük ekran daha iyi olsa da masa düzenimde yer sıkıntısı yaşamamak istiyorum.